Pipsa Majander jatkaa FC Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pipsa Majander ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Päättyneellä kaudella vasemmalla laidalla viihtyvä Majander pelasi lahtelaisten paidassa 15 Ykkösen ottelua, joissa syntyi myös yksi maali. Edustusjoukkueen pelien lisäksi Majander esiintyi myös FC Lahti U18 -joukkueen paidassa.

Kouvolasta lähtöisin ja perheensä toinen FC Lahden pelaaja Pipsa Majander kärsi päättyneellä kaudella pienistä loukkaantumisista, jotka on kuitenkin hilajlleen selätetty. Majander jatkaa Lahdessa mielellään ja tavoittelee ehjää kautta. Hän haluaa myös paljon onnistumisia ja vastuuta.

– Hyvältä tuntuu jatkaa täällä. Päättynyt kausi meni loukkaantumisten takia vähän pipariksi. Nyt talven aikana kuntoutus on mennyt hyvin ja kaikki näyttää hyvältä, jotta pääsen tammikuussa harjoittelemaan. Ensi kauden tavoitteena on pysyä kasassa ja saada onnistumisia. Haluan myös päästä pelaamaan mahdollisimman paljon, Majander kertoo.

Tulevalle kaudelle Majander toivoo myös enemmän yleisöä peleihin. Hänen mukaansa kannustus auttoi joukkuetta jo päättyneellä kaudella paljon. Esimerkiksi hän mainitsee Ilves-ottelun, jossa Lahti onnistui nousemaan tappioasemasta voittoon.

– Paikalla oleva yleisö ja kannustus tuo ehdottomasti lisävirtaa. Kauden päättäneessä Ilves-pelissä saimme yleisön tuella sen hengen päälle ja nousimme kolmen maalin takaa 4–3-voittoon. Joku siinä otti joukkueen reppuselkään, Majander pohtii.

Naisten tukikausarit ensi kaudelle ovat jo myynnissä 50 eurolla. Osta omasi FC Lahden toimistolta tai verkkokaupasta tästä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen