Pekka Penttinen jatkaa FC Lahdessa

FC Lahti -legenda, huoltopäällikkö Pekka Penttinen jatkaa seurassa myös tulevan kauden. Seuran perustamisesta asti mukana ollut Penttinen aloittaa jo 28. kautensa FC Lahdessa. Lahtelaisten rakastama huoltopäällikkö on myös valittu seuran Hall of Fameen vuonna 2016.

Huoltopäällikkö Pekka Penttinen pysyy nuorekkaan ja aktiivisena 73 vuoden iästään huolimatta ja on Kisapuiston kopeilla aina ensimmäisenä ja lähtee paikalta viimeisenä. Penttinen ei viihdy kotonaan sohvalla, vaan haluaa jatkaa, niin kauan kuin terveys sallii. Hänen mukaansa pelit ovat koko homman suola.

– Hyvältähän aina uusi kausi tuntuu. Pientä muutosta tapahtuu aina. Tämä on minulle elämäntapa, eikä siitä pääse eroon, joten jatkan mielelläni. En viihdy sohvalla ja niin kauan kuin terveyttä riittää, niin mikä ettei. Koko homma on parasta. Harjoitukset ovat mukavia ja pelit sitten se suola. Lauantaina mennään taas ja katkotaan Kotkan pojilta siivet, Penttinen viittaa vanhaan kannattajien lauluun virnistäen.

FC Lahti kohtaa lauantaina 13.1. vuoden ensimmäisessä harjoitusottelussaan Mukkulan kuplassa KTP:n alkaen kello 15.30. Otteluun on vapaa pääsy.

Osta kausikorttisi tästä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala