Pallo on meillä – FC Lahti siirtyy Ekomoodiin

Pienen ihmisen pienillä teoilla on merkitystä. Pallo, jolla elämme, on tulessa ja meillä on vain yksi pallo. Pienillä teoilla on suuri vaikutus, sillä pienistä puroista kasvaa suuri virta. Pallo on meillä, pelataan sitä yhdessä.

FC Lahden pelaajat miettivät helppoja keinoja vähentää ympäristökuormitustaan omassa arjessaan. Arki on täynnä pieniä valintoja. Yhden ihmisen vaikutukset ovat vähäiset, mutta koko joukkueen toimet kertautuvat niin hyvässä kuin pahassa. Miten sinä olisit valmis vähentämään kulutustasi?

Lataa ilmainen Climate Campaigners -sovellus ja ota haaste vastaan. Kansainvälisessä tutkimushankkeessa kehitetty ilmastosovellus haastaa lahtelaisia tekemään arjessa pieniä ilmastotekoja. Sovellus tarjoaa mahdollisuuden seurata omaa hiilijalanjälkeä ja antaa vinkkejä kestäviin ympäristötekoihin. Se pyrkii tarjoamaan erilaisille elämäntyyleille sopivia tapoja tehdä arkisia kestävyystekoja, jolloin jokainen voi osallistua itselleen sopivalla tavalla.

Climate Campaigners -sovelluksessa jokainen lahtelainen pelaa ympäristönsä hyväksi ja vauhdittaa samalla kaupungin ilmastotyötä. Lahden kaupunki tavoittelee hiilineutraaliutta vuonna 2025. Lataa oma sovelluksesi tästä ja haasta myös ystäväsi mukaan arjen pieniin ilmastotekoihin.

Pallo on meillä, pelataan sitä yhdessä.