Pablo Andraden kausi on ohi 

FC Lahteen alkukaudesta siirtyneen puolustajan Pablo Andraden kausi on ohi. Seinäjoen Jalkapallokerhosta Lahteen siirtynyt brasilialaisespanjalainen puolustaja ehti pelaamaan lahtelaisten paidassa viisi ottelua, joissa hän esiintyi loistavasti. Andrade kuitenkin loukkaantui toukokuun lopussa AC Oulu -ottelun ensimmäisellä jaksolla ja on ollut sivussa siitä asti. 

Pablo Andraden ensimmäinen ennuste loukkaantumisen jälkeen oli lupauksia herättävä, mutta puolustajan kuntoutumisessa tuli takapakkeja. Hänet jouduttiin leikkaamaan vielä kesän lopulla ja Andraden kausi on virallisesti ohi. FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg harmittelee Andraden kauden loppumista ennen aikojaan. Lindbergin mukaan puolustaja on ollut esimerkillinen joukkuepelaaja. Päävalmentaja kuitenkin iloitsee, että joukkueen sisältä on löytynyt vastuunkantajia paikkaamaan Andraden poissaoloa. 

– On suuri harmi, että emme saa enää Pabloa käyttöömme, vaan hänen kautensa loppui ennen aikojaan. Hän on upea persoona ja erittäin ammattimainen joukkuepelaaja. Onneksemme nuoret pelaajat ovat ottaneet vastuuta ja kantaneet sitä mallikkaasti, Lindberg toteaa. 

FC Lahti kohtaa seuraavaksi AC Oulun kotikentällään perjantaina 22.9. Osta lippusi ennakkoon Tiketistä

Teksti: Tommi Leirilaakso 

Kuva: Juha Tamminen