Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Kuluneella kaudella FC Lahteen Seinäjoen Jalkapallokerhosta siirtynyt Andrade esiintyi alkukaudella edukseen lahtelaismiehistössä. Andraden kauden kuitenkin keskeytti loukkaantuminen, josta mies on nyt toipunut.

Laitapuolustaja Pablo Andrade on viihtynyt FC Lahdessa hyvin ja hän jatkaa seurassa innoissaan. Kuluneella kaudella Andrade pelasi viisi liigaottelua ennen loukkaantumistaan. Laitapuolustajan toipuminen otti takapakkia syksyllä ja miehen jalka jouduttiin leikkaamaan. Andrade on kuntouttanut itseään syksyn Lahdessa ja kuntoutuminen on sujunut hyvin. Hän haluaa näyttää ensi kaudella osaamistaan ja pelata ehjän kauden.

– Haluan näyttää lisää. Uskon, että ensi kaudesta tulee koko joukkueelle parempi. Pidän Suomesta ja Lahdesta ja jatkan täällä mielelläni. Myös perheeni on viihtynyt Lahdessa. Nyt pidän vähän lomaa ja matkustan Brasiliaan ja tammikuun puolessa välissä tulen takaisin sataprosenttisessa kunnossa. Haluan kiittää seuraa, taustoja ja kannattajia siitä tuesta, jonka sain ja siitä, että seura uskoi minuun vaikean kauden jälkeen. Haluan näyttää kannattajille, kuka Pablo Andrade oikeasti on. Haluan antaa kaiken joukkueelle ja palan halusta päästä pelaamaan kannattajien edessä, Andrade kertoo.

FC Lahdella on Andraden sopimuksen myötä koossaan ensi kaudelle 14 pelaajasopimusta. Sopimuspelaajat ovat maalivahdit Anton Munukka ja Osku Maukonen sekä kenttäpelaajat Eemil Laamanen, Akseli Puukko, Daniel Koskipalo, Julius Tauriainen, Bubacar Djaló, Samuel Pasanen, Tommi Jäntti, Viljami Jokiranta, Marius Könkkölä, Vilho Huovila ja Onni Hänninen.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala