Otteluinfo torstain FC Lahti -Ilves -otteluun

FC Lahti saa ottaa torstain Veikkausliigan otteluun FC Lahti – Ilves rajoitetun määrän yleisöä. Stadionin pääkatsomo on jaettu yhdeksään sektoriin ja ja aurinkokatsomo kuuteen sektoriin. Kuhunkin sektoriin mahtuu enintään 50 henkilöä. Kapasiteetiksi muodostuu näin ollen 750 henkilöä. Kausikorttilaiset pääsevät otteluun saapumisjärjestyksessä niin kauan kun paikkoja riittää. Tulethan otteluun vain täysin terveenä. Luethan ohjeet tarkasti ja saavuthan ajoissa paikalle.

Liput

Rajoitetun kapasiteetin johdosta otteluun pääsee vain kausikortilla. Otteluun ei ole ennakkolipunmyyntiä. Premium-kausikorttiin kuuluu ilmainen käsiohjelma, jonka voi noutaa kioskipalveluiden yhteydestä. Osta kausikortti tästä.

VIP-vieraat

VIP-vieraille on järjestetty ruokailu ravintola Lokissa. Ilmottauduthan sähköpostitse Päivi Arpiaiselle ennakkoon (paivi.arpiainen [at] fclahti.fi). VIP-vieraille on varattu pääkatsomon kaksi keskimmäistä sektoria, sektorit A4 ja A5.

Volkswagen VIP-pysäköinti on stadionin yläparkkipaikalla. VIP-vieraille on yläparkkipaikan lisäksi käytössä Karpalon kenttä.

Saapuminen

Portit aukeavat torstaina kello 17.30 ja sektorit täytetään saapumisjärjestyksessä. Tapahtumahenkilökunta ohjeistaa katsojat omiin sektoreihinsa. Emme voi taata sisäänpääsyä tiettyyn sektoriin.

Autolla saapuvat kausikorttilaiset voivat pysäköidä autonsa Messukeskuksen pysäköintialueelle. Suosithan saapuessasi kestäviä kulkumuotoja, kuten pyöräilyä. Polkupyörän voi jättää Messukeskuksen edustalle.

Sisäänkäynti stadionille tapahtuu kartan osoittamista porteista. Jokaisella portilla on turvatarkastus. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta koko ottelutapahtuman ajan ja käytäthän kasvomaskia tai suojavisiiriä. Omaan lähipiiriin kuuluvien ihmisten kanssa saa istua vierekkäin, mutta kiinnitäthän huomiota turvaväleihin. Sektoria ei voi vaihtaa kesken ottelutapahtuman.

Jokaisessa sektorissa on omat vessat ja kioskipalvelut. Aurinkokatsomossa ei ole tupakointia.

Anniskelu

Ottelutapahtumassa ei ole anniskelua vallitsevien rajoitusten johdosta.

Poistuminen

Poistuminen ottelutapahtumasta tapahtuu sektoreittain. Kuuluttaja ohjeistaa poistumisjärjestyksen, joten istuthan paikallasi poistumisluvan saamiseen asti ruuhkien välttämiseksi. Arviolta kaikki sektorit ovat saaneet poistumisluvan noin vartin päästä ottelun loppumisesta.

Turvallinen ottelutapahtuma

Tulethan otteluun vain täysin terveenä. Saavuthan ajoissa paikalle varmistaaksesi sisäänpääsyn. Noudatathan hygieniaohjeistuksia turvallisen ottelutapahtuman takaamiseksi. Turvallisempaa ottelutapahtumaa tarjoamassa Oy Udda Finland Ltd.