OTTELUENNAKKO: FC Lahti pelaa vuoden viimeisen ottelunsa

Torstai on pelipäivä ja FC Lahti pelaa vuoden viimeisen ottelunsa. Valmistautuminen uuteen kauteen on alkanut ja ylimenokauden ainoassa ottelussa Lahti saa vieraakseen Mukkulan kuplaan Järvenpään Palloseuran. Otteluun on vapaa pääsy.

FC Lahti palasi harjoituksiin kaksi viikkoa sitten nuorella ryhmällä. Treeneissä on ollut testipelaajia yhteistyöseura Lahden Reippaasta ja omista junioreista. Lisäksi omat nuoret pelaajat ovat treenanneet ylimenokaudella. Torstain ottelussa Lahdella on omien sopimuspelaajiensa lisäksi huomenna testimiehinä muun muassa viime kaudella Reippaassa debytoinut ja kovaa jälkeä FC Lahti U17 -joukkueen riveissä tehnyt Aleksi Paalanen ja samassa joukkueessa kapteeninnauhaa kantanut Santeri Harjula.

FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg kertoo joulukuun treenijakson sujuneen hyvällä energialla. Torstain ottelussa hän odottaa näkevänsä rohkeita yksilöitä ja rohkeaa joukkuepelaamista. FC Lahti antaa huomenna hyvän näytönpaikan kaupungin omille junioreille.

– Meillä on kaksi ja puoli viikkoa harjoittelua takana. Joukkueesta huomaa, että kauden jälkeisellä tauolla ladattu akkuja. Treeneissä on näkyny innostunut ja energinen ryhmä. Huomisessa ottelussa pääsemme tarkastelemaan paikallisia nuoria ja muutamia ulkopuolelta olevia pelaajia. Haluamme huomenna nähdä rohkeita yksilöitä ja joukkuetta, Lindberg kertoo.

Vierailija Järvenpään Palloseura sijoittui viime kauden Ykkösessä lopulta kahdeksanneksi. Ylimenokaudella JäPS on pelannut jo kaksi harjoitusottelua varsin nuorella ja testipitoisella miehistöllä. Ensin joukkue kohtasi Atlantis FC:n, jonka kanssa peli päättyi 1–1 ja viime lauantaina JäPS pelasi IF Gnistania vastaan. Harjoitusottelu päättyi liigaan nousseen Gnistanin voittoon.

Tervetuloa nauttimaan vielä kerran tänä vuonna lahtelaisesta jalkapallosta!

FC Lahti – JäPS 21.12.2023 kello 15.00 Mukkulan kuplassa!

FC Lahden alustava ryhmä huomenna:

Santeri Harjula

Ahmed Aethe

Aleksi Paalanen

Asaad Babiker

Roope Niskanen

Lauri Ala-Kauhaluoma

Colin Ndabawedje

Mustafa Beyai

Nikke Oksanen

Anton Munukka

Osku Maukonen

Daniel Koskipalo

Akseli Puukko

Eemil Laamanen

Tommi Jäntti

Samuel Pasanen

Vilho Huovila

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Lauri Ilola