placeholder

Nyt niitä saa – kausikortit tulevat myyntiin huomenna

Nyt niitä vihdoin saa! FC Lahden kausikortit kaudelle 2022 tulevat myyntiin huomenna perjantaina 12. päivä marraskuuta kello 10.00. Halvimmillaan kausikortin saa 99 euron hintaan.

Kausikortteja on jälleen useita erilaisia. Halvimman peruskausikortin saa 3.1.2022 asti 99 euron hintaan, jonka jälkeen sen hinta nousee 129 euroon. Lopullinen hinta, 1.3.2022 alkaen on 149 euroa. Kausikortti sisältää sisäänpääsyn FC Lahden Veikkausliigan runko- ja jatkosarjan kotiotteluihin. Huom! Kausikortti ei sisällä Cup-kilpailuja, eikä mahdollisia europaikkalopputurnauksen kotiotteluita.

Premium-kausikortti maksaa 199 euroa. Se sisältää sisäänpääsyn FC Lahden kaikkiin yleisölle pelattaviin Veikkausliigan kotiotteluihin, myös mahdollisiin europaikkalopputurnauksen kotiotteluihin ja Cupin kotiotteluihin pois lukien mahdollinen Cup-finaali.

Juniorikausikortti on suunnattu 7-16-vuotiaille jalkapallojännäreille. Juniorikausikortti maksaa 30 euroa ja sillä pääsee sisään kaikkiin yleisölle pelattaviin FC Lahden Veikkausliigan ja Cupin kotiotteluihin pois lukien mahdollinen finaali. Alle seitsemänvuotiaat pääsevät sisään veloituksetta. FC Reippaan ja FC Kuusysin juniorit pääsevät sisään seurojensa jäsenkorteilla.

Kaikki edellä mainitut kausikortit ovat henkilökohtaisia. Kaudelle 2022 lanseerataan myös erillinen kausikortti firmoille. Kyseinen kausikortti on yrityskohtainen. Kausikortit sisältävät myös yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja. Edut päivittyvät FC Lahden sivuille talven aikana.

Kausikortin voi ostaa FC Lahden verkkokaupasta ja FC Lahden toimistolta. Kausikortin voit maksaa myös Smartumilla, Epassilla, Eazybreakillä ja Edenredillä. Kausikortteja aletaan postittamaan joulukuun toisella viikolla.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen