Mikko Mannila on FC Lahden uusi päävalmentaja

FC Lahti on valinnut uudeksi päävalmentajakseen 47-vuotiaan Mikko Mannilan. Sopimus kattaa kaudet 2022 ja 2023, sekä pitää sisällään option kaudesta 2024. 

Pitkän ja monipuolisen valmennusuran tehnyt Mannila on viimeksi toiminut Rovaniemen Palloseuran päävalmentajana. Tätä ennen porilaislähtöinen Mannila on toiminut valmentajana HJK:n organisaatiossa eri rooleissa sekä valmentanut FC Jazzia ja Porin Palloilijoita. 

Mannila tulee Lahteen intoa täynnä

-Olen todella innoissani ja otettu tästä mahdollisuudesta, jonka FC Lahti minulle nyt tarjoaa. Viime kauden jälkeen minulla on kova palo päästä takaisin valmentamaan ja tulen Lahteen tarmokkain mielin aloittamaan uutta prosessia. Suunta tulee tuloksellisesti muuttumaan, vaikka tämän hetkinen tilanne on haastava. Joukkueessa on paljon potentiaalia.  

-Lahti on mielenkiintoinen paikka valmentajalle ja olen kuullut FC Lahdesta paljon hyvää. Tämän lisäksi Lahdessa tapahtuu jalkapallon ympärillä paljon positiivisia asioita Kisapuiston stadionhankkeen mennessä eteenpäin ja sen lisäksi Lahdesta on pitkästä aikaa tulossa mahtava määrä nuoria lupaavia potentiaalisia Veikkausliigapelaajia, tuore päävalmentaja Mikko Mannila päättää.

FC Lahden puheenjohtaja Mika Halttunen on tyytyväinen valmentajarekrytoinnin lopputulokseen

-Mikko Mannilan nimi on ollut meillä pitkään seurannassa ja olemme iloisia saadessamme hänet nyt Lahteen. Haluamme saada muutoksen aikaan heti, mutta samalla rakentaa myös tulevaa. Uskon, että Mikko on paras henkilö tähän tehtävään, puheenjohtaja Halttunen päättää.

Mikko Mannila aloittaa tehtävässään heti ja on jo sunnuntaina edustusjoukkueen harjoituksissa.

Lisätietoja

Mika Halttunen

Hallituksen puheenjohtaja

FC Lahti Oy Puh.

0400711299

Kuva: Juha Tamminen