Markus Mujunen FC Lahden kaupalliseksi johtajaksi

FC Lahti on palkannut Markus Mujusen kaupalliseksi johtajakseen. Mujunen on tutustunut seuraan ja tehtävään jo muutaman kuukauden ajan. ”Tutustumisjakson” jälkeen molemmat osapuolet halusivat jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä.

Kaupallisen johtajan työkuvaan kuuluu seuran ydintoimintojen ottelutapahtuminen kehittäminen, sekä myynti ja markkinointi. Mediapuolelta pitkän kokemuksen omaava Mujunen tuo FC Lahteen mukanaan uudenlaista osaamista ja puhkuu intoa uuden ääressä.

– Kymmenen vuotta sitten istuin Rukalla asiakkaani kanssa lounaalla ja keskustelimme unelmista. Kerroin että minulla oli jo pitkään ollut haaveena työskennellä lahtelaisen jalkapallon eteen ja olla kehittämässä FC Lahtea. Asiakkaani katsoi minua yllättyneenä. Kymmenen vuotta myöhemmin päätin tehdä asialle jotain. Soitin FC Lahden toimitusjohtajalle Juho-Matille ja pyysin tapaamista. Ei FC Lahdella ollut työpaikkaa tarjolla eikä mahdollisuutta palkata uutta työntekijää. Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä, jos löytyy yhteinen tahtotila muuttaa asioita.

– Olen asunut ja työskennellyt Helsingissä lähes 25 vuotta. Lahti on kuitenkin ollut aina lähellä sydäntäni ja nyt oli oikea hetki palata takaisin kotikaupunkiin Lahteen. Olen tutustunut tämän kesän FC Lahden toimintaan ja ympäristöön. Täällä on tehty hyvää työtä käytettävissä olleilla resursseilla. Mahdollisuuksia kehittyä joka osa-alueella on ja rehellisyyden nimissä töitä on paljon edessä. Meidän pitää seurana pystyä tuottamaan elämyksiä ja tarinoita kannattajille ja yhteistyökumppaneille, eikä pelkästään pelillisten tapahtumien muodossa. Lahtelaisessa jalkapalloperheessä on valtava voima myös yhteiskunnallisena toimijana.

FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari toivottaa Mujusen lämpimästi tervetulleeksi FC Lahti perheeseen.

– Markuksella oli kova halu tulla töihin FC Lahteen ja annoimme hänelle mahdollisuuden näyttää osaamistaan. Hän on jo lyhyessä ajassa osoittanut omalla työllään olevansa huipputekijä ja saavansa vaikuttavia asioita aikaan. Haluamme seurana kasvaa ja se vaatii resurssien vahvistamista niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Tarvitsemme hyviä ihmisiä jokaiselle pelipaikalle ja Markus on osoittanut sopivansa tiimiin erinomaisesti.

Lisätietoja:
Juho-Matti Heikari, toimitusjohtaja, FC Lahti, juho-matti.heikari@fclahti.fi
Markus Mujunen, kaupallinen johtaja, FC Lahti, markus.mujunen@fclahti.fi