Macoumba Kandji jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja kuluneella kaudella Granlundin kummipelaajana toiminut Macoumba Kandji ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Kandji iski kuluneella kaudella viisi maalia, jonka lisäksi kokenut peluri alusti kuusi osumaa 26 pelaamassaan ottelussa. Hän on 36-vuotias ja 193-senttinen hyökkääjä.

Senegalissa syntynyt Macoumba Kandji löi itsensä läpi Yhdysvaltojen MLS-sarjassa, jossa hän pelasi liki sata ottelua. Ennen Suomeen saapumista hän pelasi Kreikan pääsarjassa. Suomessa senegalilainen on edustanut FC Lahden lisäksi Helsingin Jalkapalloklubia, FC Interiä ja FC Honkaa. Lahteen hyökkääjä saapui tänä keväänä. Kandji myöntää, että kulunut kausi päättyi pettymykseen.

– Yleisesti emme saavuttaneet tavoitteitamme, mutta meillä oli hyviä juttuja ja pelasimme välillä hyvää futista. Jos otamme hyvät asiat mukaan ensi kaudelle, on sen päälle hyvä rakentaa menestystä. Olen viihtynyt Lahdessa. Olen yksinkertainen kaveri ja on siistiä, kun olen oppinut tuntemaan kaupunkia ja yhteisöä ja minua on kohdeltu täällä hyvin. Olen iloinen, että saan jatkaa ja olla osa yhteisöä. Meillä on paljon potentiaalia ja tulemme nälkäisinä takaisin, Kandji lupaa.

Yhteensä Kandji on pelannut 126 urallaan Veikkausliiga-ottelua ja tehnyt niissä 38 maalia.

Kandjin sopimuksen myöt FC Lahdella on koossaan tulevalle kaudelle 11 pelaajasopimusta. Sopimuspelaajat Kandjin lisäksi ovat Antonio Reguero, Anton Munukka, Joona Tiainen, Mikko Viitikko, Loorents Hertsi, Eemeli Virta, Pyry Lampinen, Teemu Penninkangas, Altin Zeqiri ja Arlind Sejdiu.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Lauri Ilola