Maalivahtivalmentaja Oliver Pannell siirtyy Arsenaliin

FC Lahden maalivahtivalmentaja Oliver Pannell siirtyy Valioliigassa pelaavaan lontoolaiseen Arsenal FC:n organisaatioon. Englantilainen Pannell siirtyi FC Lahteen Käpylän Pallosta syksyllä 2022 ja nyt hän ottaa suuren harppauksen urallaan. Hän tulee toimimaan Arsenalin organisaatiossa maalivahtianalyytikkona.

FC Lahden jättävä Oliver Pannell on innoissaan uudesta mahdollisuudesta. Hän lähti Englannista 18-vuotiaana ja nyt yli kymmenen vuotta myöhemmin hän palaa kotiin. Vaikka Pannell ehti olla Lahdessa vain reilun vuoden, jää hänelle hyvät muistot seurasta.

– Olen innoissani. Kaikkea ei pysty vielä edes sisäistämään. Olen ollut kymmenen vuotta ulkomailla ja nyt palaan kotiin. Vanhempani asuvat vielä parin tunnin matkan päässä. Nautin Suomesta, mutta koti on aina koti. Lahdessa on hyviä ihmisiä ja tunsin heti tänne tullessani, että täällä on hyvä yhteisö. Olen kiitollinen, että Lahti antoi minulle mahdollisuuden päästä Veikkausliigaan. Vaikka olin täällä vain vuoden, niin toivon, että jätin tänne myös jotain ja työni jatkaja pääsee lähtemään hyvistä asetelmista. Pelaajat ottivat uutisen vastaan hyvin ja he olivat onnellisia puolestani. Toivon koko joukkueelle ja seuralle kaikkea hyvää. Nautin ajastani täällä. Lahdella on kasassa hyvä tiimi, Pannell kiittelee.

FC Lahti kiittää Oliveria ja toivoo hänelle kaikkea hyvää Valioliigan valloitukseen.

FC Lahti tiedottaa Pannellin korvaajasta lähipäivinä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala