Maalitykki Matheus Alves palaa FC Lahteen

FC Lahti ja brasilialaishyökkääjä Matheus Alves ovat solmineet vuoden pelaajasopimuksen. Alves siirtyy Lahteen Malesian Negeri Sembilan FC:stä. Brasilialaisen Fluminensen kasvatti edusti Lahtea kaudella 2015.

Nykyisin 29-vuotias Matheus Alves saapui Eurooppaan nuorena Fluminensen lainapelaajan kesällä 2013, jolloin hän pelasi Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla FC Istressä. Seuraava lainapesti toi hänet Suomeen ja FC Lahteen, jossa voimahyökkääjä nousi nopeasti kannattajien suosikiksi iskien 31 liigaottelussa 13 osumaa. Alves osui myös IF Elfsborgin verkkoon FC Lahden Eurooppaliigakarsinnan ensimmäisessä 2-2 päättyneessä ottelussa.. FC Lahti oli tuolloin halukas jatkamaan maalitykin lainaa, mutta Fluminense lainasi Alvesin Etelä-Koreaan.

Korean lisäksi Alves on pelannut Lahden jälkeen myös Thaimaassa ja Malesiassa. Viime kaudella hän pelasi Negeri Sembilan FC:ssä 20 ottelua ja iski kuusi maalia Malesian Superliigassa. Malesiassa hän pelasi suuren osan otteluista laitahyökkääjänä. Nyt Alves on valmis pukemaan Lahden ysipaidan ylleen ja ihastuttamaan lahtelaisia.

Matheuksen ja monien muidenkin mukavista asumisratkaisuista Lahdessa huolen pitää Forenom.

Hyppää lahtelaiseen hullujen tunteiden vuoristorataan ja osta kausikorttisi tästä.

Matheus kerkesi jo vierailulle Shalan ja Saqin sporttiparturiin, katso video täältä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Juha Tamminen