Loorents Hertsi jatkaa Lahdessa myös ensi kaudella

FC Lahden laitaväkkärä Loorents Hertsi jatkaa seurassa myös ensi kauden. Lahti ja Hertsi allekirjoittivat keskiviikkona vuoden mittaisen jatkosopimuksen. 29-vuotias Hertsi pelasi kuluneella kaudella 20 liigaottelua ja kaksi karsintaottelua, joissa hän oli yksi Lahden näkyvimpiä pelaajia viimeistellen Turussa johtomaalin karsintojen avausosassa.

FC Lahdessa jo kaudella 2011 ensimmäiset viralliset ottelut pelannut Loorents Hertsi sai 200 pääsarjaottelua täyteen tällä kaudella. Hän on edustanut aikuistasolla myös FC Hämeenlinnaa, Vaasan Palloseuraa ja AC Oulua. Kulunut kausi oli Hertsille toinen perättäinen Lahdessa. FC Reippaan kasvatti jatkaa kotikaupungissaan mielellään. Hänen mukaansa päättynyt kausi oli raskas ja tulevalle kaudelle jäi paljon parannettavaa.

– Kulunut kausi oli pitkä, eikä se lähtenyt missään vaiheessa rullaamaan hyvin. Lopulta hoidimme onneksi aivan minimin, eli varmistimme sarjapaikan. Odotan ensi vuotta innolla. Lähdemme petraamaan reilusti tästä kaudesta. On mukavampaa voittaa kuin hävitä, Hertsi toteaa.

Yhteensä Hertsi on pelannut 209 pääsarjaottelua, joista FC Lahden paidassa komeat 162. Viraillisia otteluita hänelle on kertynyt Lahden paidassa jo komeat 210 kappaletta.

Hyppää Hertsin kanssa hullujen tunteiden vuoristorataan ja osta kausikorttisi tästä sunnuntaihin mennessä alehintaan 99 euroa.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala