Lahtelaisia maajoukkuetehtävissä

FC Lahden keskikenttämies, JVS-Steelin kummipelaaja Henri Eninful on valittu jälleen Togon maajoukkueen miehistöön. Togon maajoukkue kohtaa MM-karsinnoissa Senegalin ja Namibian. Eninful on esiintynyt Togon ”Varpushaukoissa” 11 kertaa ollen säännöllisesti avauskokoonpanossa. Senegal-ottelu pelataan keskiviikkona ja Namibia-ottelu sunnuntaina.

Molemmat ottelut ovat tulevien MM-kisojen karsinnan toisen kierroksen H-lohkon otteluita. H-lohkon neljäs joukkue on Kongo. Tämän viikon ottelut ovat lohkon ensimmäiset. Ainoastaan lohkovoittaja selviytyy jatkokarsintaan. Yhteensä lohkoja on kymmenen ja paikkoja MM-kisoihin viisi.

FC Lahden edustusjoukkueen mukana harjoitellut FC Lahti B:n hyökkääjä Onni Hänninen ehti puolestaan edustaa Suomea viime viikon tuplamaaottelussa Islantia vastaan. Hänninen iski ensimmäisessä ottelussa Suomen tasoihin, mutta lopulta alle 17-vuotiaiden maajoukkue kärsi 2-1-tappion. Toisessa ottelussa Suomi haki revanssin ja voitti 3-1. Hänninen oli ensimmäisessä ottelussa avauskokoonpanossa pelaten hieman reilun tunnin ja osuen kertaalleen maaliin. Toisessa ottelussa nuorukainen tuli puolestaan kentälle vaihdosta ottelun lopussa.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala