placeholder

Lahtelaiset jalkapalloseurat aloittavat yhteisen kehityshankkeen – tavoitteena Päijät-Hämeen merkityksellisin seurayhteisö ja kilpailullinen menestys

FC Lahti, FC Kuusysi, FC Reipas ja Lahden Reipas ovat aloittaneet kehityshankkeen parhaan mahdollisen yhteisen toimintamallin löytämiseksi. Kehityshankkeen tavoitteena on varmistaa kilpailullinen menestys jokaisella tasolla myös tulevina vuosina, sekä kasvattaa jo entisestään Päijät-Hämeen suurimman lajin yhteisöä, asemaa ja vaikuttavuutta.

FC Lahden johtama seurayhteisö on kasvanut systemaattisesti viime vuosina seurojen harrastajamäärän kasvun ja kilpapuolella uusien FC Lahti -joukkueiden myötä sekä tytöissä että pojissa. Seurayhteisön yhdistettyä voimansa myös naisten joukkueen osalta, FC Lahden naisten edustusjoukkue pelaa tällä kaudella ensimmäistä kertaa Naisten Ykkösessä.

Kehityshankkeen vetäjäksi kokenut jalkapallojohtaja Vesa Mäki

Seurat ovat nimenneet kokeneen Vesa Mäen seurayhteisön ulkopuolelta johtamaan kehityshanketta. Myös Suomen Palloliitto on mukana tukemassa kehityshanketta.

– Lahti on perinteinen jalkapallokaupunki ja on hienoa päästä mukaan tekemään yhteistyötä seurojen kanssa. Seurat ovat tehneet hyvää työtä ja yhteistyön hedelmiä on alkanut jo näkyä tuloksissa erityisesti junioripuolella. Nykyisellä mallilla on päästy tähän pisteeseen, mutta kilpailu valtakunnallisella tasolla kovenee koko ajan ja asemien vahvistamiseksi nyt aloitettava kehityshanke antaa yhteistä suuntaa vastata haasteisiin, kommentoi Vesa Mäki.

Kokonaisvaltainen kehityshanke alkaa elokuussa 2023 ja sen on määrä valmistua vuoden 2024 loppuun mennessä.

Lisätietoja:

Vesa Mäki, vesa.maki@seuramentor.fi

Juho-Matti Heikari, toimitusjohtaja, FC Lahti, juho-matti.heikari@fclahti.fi

Pasi Reinisalo, toiminnanjohtaja, FC Kuusysi, pasi.reinisalo@fckuusysi.fi

Jarkko Koskinen, toiminnanjohtaja, FC Reipas, jarkko.koskinen@fcreipas.fi

Olli Tynkkynen, toiminnanjohtaja, Lahden Reipas, olli.tynkkynen@lahdenreipas.fi