Lahtelainen jalkapalloperhe yhdistää voimansa – FC Lahti, FC Reipas ja FC Kuusysi yhteistyöhön

FC Lahti, FC Reipas ja FC Kuusysi ovat sitoutuneet toimimaan yhteistyössä kaudesta 2022 alkaen. Yhteistyö käsittää ensimmäisessä vaiheessa poikapuolen kilpajoukkueiden (P14-P17) yhdistämisen ja tavoitteena on mahdollistaa kilpailu Suomen parhaiden joukkueiden kanssa jokaisessa ikäluokassa. Yhteistyön myötä jokaiselle seurayhteisön pelaajalle löytyy jatkossakin sopiva taso harrastaa.

– Kilpailu on koventunut niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin ja pärjätäkseen tässä kilpailussa mukana parhaiden pelaajien harjoittelu ja pelaaminen yhdessä riittävän varhain on täysin oleellista. Haluamme saada jatkossakin lahtelaisia omia kasvatteja nuorten maajoukkueisiin ja ennen kaikkea FC Lahden Veikkausliigajoukkueeseen. Olemme kehittäneet FC Lahden pelaajapolkua systemaattisesti, jotta tämä olisi mahdollista ja on hienoa, että pääsemme nyt yhteistyöhön, FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari kommentoi.

– Täytyy muistaa, että kilpajoukkueiden yhdistäminen ei automaattisesti takaa kansallista tai kansainvälistä menestystä vaan yhteistyö vaatii paljon työtä. Hienoa, että asioista päästiin sopuun, mutta nyt se työnteko vasta alkaa, päättää Heikari.