Kehityshankkeen vetäjä vaihtuu

FC Lahti, FC Kuusysi, FC Reipas ja Lahden Reipas päättivät heinäkuussa käynnistää yhteisen kehityshankkeen parhaan mahdollisen yhteistyömallin löytämiseksi. Tavoitteena on rakentaa kestävä perusta lahtelaisen jalkapallon urheilulliselle ja yhteisölliselle menestykselle jokaisella tasolla myös tulevina vuosina, sekä kasvattaa jo entisestään Päijät-Hämeen suurimman lajin yhteisöä, asemaa ja vaikuttavuutta.

Kehityshankkeen vetäjäksi valittu Vesa Mäki joutuu jäämään hankkeesta pois siirryttyään muihin tehtäviin jalkapallon parissa. Seurat ovat kutsuneet kehityshankkeen uudeksi vetäjäksi kokeneen urheilujohtamisen ammattilaisen Jorma Vertaisen. Vertaisella on vahva kokemus eri lajien urheilujohtamisen kehittämisestä niin lajiliitto- kuin kärkiseurojenkin osalta muun muassa Olympiakomiteassa. Viime vuosina hän on ollut tiiviisti mukana Palloliiton laatujärjestelmän ylimmän tason seurojen kehitysprosesseissa ja samaan aikaan vastannut muun muassa Tapparan urheilustrategian syventämisestä.

– Lahtelainen jalkapallo on viime vuosina kypsynyt vaiheeseen, jossa seurojen yhteistyön vahvalle syvennykselle on hyvä valmius. Kun kutsu kuului, oli ilo tulla mukaan rakentamaan uuden toimintamallin perustaa. Kestävää perustaa, jonka tuloksista jokainen lahtelainen laji-ihminen voisi olla ylpeä tulevaisuudessa, Vertainen kommentoi.

Kehityshanke käynnistyy heti syyskuun alussa ja sen on määrä valmistua vuoden 2024 loppuun mennessä.

Lisätietoja:

Jorma Vertainen, jorma.vertainen@netti.fi

Juho-Matti Heikari, toimitusjohtaja, FC Lahti, juho-matti.heikari@fclahti.fi

Pasi Reinisalo, toiminnanjohtaja, FC Kuusysi, pasi.reinisalo@fckuusysi.fi

Jarkko Koskinen, toiminnanjohtaja, FC Reipas, jarkko.koskinen@fcreipas.fi

Olli Tynkkynen, toiminnanjohtaja, Lahden Reipas, olli.tynkkynen@lahdenreipas.fi