Kauden parhaat palkittu

FC Lahti vietti perjantaina yhdessä päätösjuhlaa. Juhlassa palkittiin kauden parhaita pelaajia ja muita pitkän vuoden aikana meritoituneita pelaajia. Kauden parhaiksi pelaajiksi valittiin naisten edustusjoukkueen toppari ja kapteeni Miia Mansanthia ja miesten edustusjoukkueen keskikenttämies Bubacar Djaló.

FC Lahden puolustuksessa 17 ottelua urakoinut Miia Mansanthia pitää saamaansa tunnustusta hienona. Hän kuitenkin harmittelee, että hänen kautensa ei ollut täysin ehjä. Mansanthia pitää kuitenkin tärkeänä, että FC Lahti onnistui lopussa voittamaan alemman loppusarjan.

– Huikealta tuntuu. En osannut odottaa palkintoa, sillä omasta mielestäni kauteni ei ollut paras mahdollinen. En välttynyt loukkaantumisilta. Tyytyväinen pitää kuitenkin olla siihen, että voitimme lopulta alemman loppusarjan, Mansanthia kertoo.

Mansanthian ja Bubacar Djalón lisäksi FC Lahti palkitsi Vuoden Tulokkaina maalivahti Veera Ansalahden ja laitapuolustaja Julius Tauriaisen. Vuoden nuorena pelaajana palkittiin Samuel Pasanen.

FC Lahden Kannattajat palkitsivat kauden viimeisissä otteluissa Vuoden pelaajina naisten edustusjoukkueen Henriikka Haapalan ja miesten edustusjoukkueen Bubacar Djalón.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen