Juho Pirttijoki jatkaa Lahdessa

FC Lahti on käyttänyt toppari Juho Pirttijoen sopimuksessa olleen option ja näin ollen toppari jatkaa Lahdessa myös seuraavan kauden. Tällä kaudella Pirttijoki on pelannut 14 liigaottelua ja viimeistellyt niissä yhden osuman. Hän on 26-vuotias ja 195-senttinen.

Kuopiosta talvella Lahteen siirtynyt Juho Pirttijoki jatkaa Lahdessa mielellään. Hän on viihtynyt Lahdessa hyvin. Toppari on varma, että lahtelaisjoukkue kykenee varmistamaan liigapaikan ilman karsintaa.

– Olen viihtynyt Lahdessa äärimmäisen hyvin. Paikka on tullut tosi nopeasti kotoisaksi. Myös taustoissa on asiat hyvin, sillä puolisoni löysi nopeasti töitä ja olen todella iloinen, että kotiasiat ovat kunnossa. Silloin asiat toimivat paremmin kentällä. FC Lahti on ollut minulle loistava paikka. Täällä on todella ammattimaista toimintaa perusarjessa. Olen tosi iloinen, että saan jatkaa täällä ensi kaudella. Kaikista tärkeintä ja ainoa prioriteetti tällä hetkellä on se, että FC Lahti jatkaa ensi kaudella liigassa ja siihen on nyt täysi fokus. Minulla ei ole siitä epäilystä, ettemmekö pelaisi liigassa. Tässä on viisi tärkeää peliä edessä ja näen, että varmistamme liigapaikan jo niissä peleissä. Systeemi, jolla olemme pelanneet viime pelit, toimii loppukaudella, kun vain saamme maalihanat auki. Ja kun ne aukeavat, varmistamme paikkamme ihan ilman liigakarsintaa. Siitä olen varma ja sama usko on myös koko joukkueessa. Hoidetaan nyt tämä kausi kunnialla ja mietitään viiden pelin ja 15 pisteen jälkeen seuraavaa kautta, Pirttijoki kertoo.

Seuraavaksi FC Lahti ja Pirttijoki kohtaavat sunnuntaina vieraskentällä IFK Mariehamnin. Seuraava kotiottelu pelataan puolestaan Vaasan Palloseuraa vastaan keskiviikkona 28.9.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala