FC Lahti Performancen klinikkatoiminta käynnistyi

FC Lahti Performancen klinikkatoiminta käynnistyi viime viikolla. FC Lahti Performancen vetäjänä toimii FC Lahden organisaatioon syksyllä liittynyt Elisa Vauhkonen. Klinikkatoiminta on ollut jo ensimmäisellä viikolla vilkasta.

Vauhkosen mukaan klinikkatoiminta on heti alussa osoittanut tarpeensa ja se on otettu hyvin vastaan vanhempien ja valmentajien keskuudessa. Hän toivoo, että mahdollisimman moni pelaaja hyödyntäisi palvelua. Vauhkonen ottaa myös mielellään vastaan palautetta, jotta toimintaa voidaan kehittää vielä lisää.

– Klinikan toiminta käynnistyi ja se osoitti heti tarpeensa, kun ensimmäiset juniorijalkapalloilijat saivat ohjeistusta vaivoihinsa. Mitä olen kuullut valmentajilta ja vanhemmilta, on toiminta tervetullutta. Pyrimme vielä lisäämään klinikan näkyvyyttä ja tunnettavuutta, jotta mahdollisimman moni osaisi hyödyntää palvelua. Otamme myös mielellämme vastaan palautetta, jotta pystymme kehittämään klinikkatoimintaa eteenpäin, Vauhkonen kertoo.

Kuvassa klinikan työntekijä Jade Seikkula sekä tyytyväinen klinikan asiakas vanhempineen. (Kuva: Elisa Vauhkonen)

FC Lahti Performance on jalkapalloilijoiden suorituskykyyn ja hyvinvointiin keskittyvä palvelukokonaisuus. Klinikkatoiminnan tavoitteena on tarjota lahtelaisille jalkapallon pelaajille parasta mahdollista lajinomaista palvelua, jollaista ei ole aikaisemmin ollut tarjolla. Ensimmäisessä vaiheessa klinikkatoiminta keskittyy jalkapalloilijoiden loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn, nopeaan kuntoutumiseen sekä suorituskyvyn parantamiseen. Palvelua tarjotaan tammikuun alusta alkaen FC Lahden miesten ja naisten edustusjoukkueille, FC Lahden Akatemia-joukkueille ja FC Kuusysin poika- ja tyttöjunioreille.

Klinikkavastaanotto järjestetään harjoituspaikoilla ja klinikalle voi varata ajan matalalla kynnyksellä, kun pelaajalla nousee kysymyksiä esimerkiksi oireista, vammoista tai kasvupyrähdysten aiheuttamista ongelmista. Kaikille klinikkatoiminnassa mukana oleville joukkueille tehdään lisäksi liikkuvuus- ja liikehallintatestit kahdesti vuodessa.

Katso aikataulut tästä ja varaa aikasi tästä.

Lisätiedot

Elisa Vauhkonen, Head of FC Lahti Performance

elisa.vauhkonen [a] fclahti.fi

puh. 0505452033

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen