FC Lahti Performance tukee jalkapalloilijoiden suorituskykyä ja hyvinvointia – vetäjäksi palkittu yrittäjä Elisa Vauhkonen 

FC Lahti tuo jalkapalloilijoiden suorituskykyyn ja hyvinvointiin keskittyvän FC Lahti Performance -palvelukokonaisuuden markkinoille. Tavoitteena on tarjota lahtelaisille jalkapallon pelaajille parasta mahdollista lajinomaista palvelua, jollaista ei aikaisemmin ole ollut tarjolla.  

Ensimmäisessä vaiheessa keskitytään jalkapalloilijoiden loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn, nopeaan kuntoutumiseen sekä suorituskyvyn parantamiseen. Palvelu tarjotaan tammikuusta alkaen FC Lahden miesten ja naisten edustusjoukkueille, FC Lahden Akatemia -joukkueille sekä kaikille FC Kuusysin poika- ja tyttöjunioreille.  

FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari on mielissään uudesta avauksesta ja kertoo että toimintaa on tarkoitus laajentaa seuraavassa vaiheessa FC Lahden koko seurayhteisöön, sekä myös kiinnostuneille yrityskumppaneille.  

– Tätä kokonaisuutta on suunniteltu pitkään ja hienoa, että pääsemme vihdoin käynnistämään itse toiminnan. FC Lahti Performance tuo ydintoimintamme ympärille luontevaa toimintaa tytäryhtiömme kautta. Hyvinvointipalveluilla on kasvava kysyntä, johon pyrimme tulevaisuudessa alueellisesti vastaamaan, Heikari avaa.  

FC Lahti Performancen vetäjäksi Elisa Vauhkonen 

Vetovastuun FC Lahden uudesta palvelukokonaisuudesta, FC Lahti Performancesta, ottaa Lappeenrannasta Lahteen muuttava Elisa Vauhkonen. Lappeenrannassa vuonna 2019 Vuoden Nuorena yrittäjänä palkittu Vauhkonen tulee myös osaksi FC Lahden miesten edustusjoukkueen valmennustiimiä ja johtaa jatkossa seuran jo olemassa olevaa suorituskyky- ja hyvinvointiyksikköä. Elisa Vauhkonen on innoissaan uudesta haasteesta. 

– Työni FC Lahdessa on kokonaisuudessaan todella mielenkiintoinen ja innostava. Mahtavaa, että pääsen osaksi seurayhteisöä. Odotan kovasti, että pääsemme aloittamaan toiminnan. Siitä tulee varmasti tärkeä osa nuorien sekä vanhempienkin pelaajien kehityspolkua. Edustusjoukkueessa olen jo saanut hyvän vastaanoton. Tulevasta odotan hyviä kohtaamisia ihmisten kanssa, toiminnan kehittämistä sekä tietysti onnistumisten myötäelämistä, Vauhkonen kertoo.

Heikari on tyytyväinen saadessaan Vauhkosen mukaan FC Lahden tiimiin.  

– Elisa on kova ammattilainen hyvinvointisektorilla ja tosi positiivinen tyyppi. Mahtavaa, että saimme hänet houkuteltua Lahteen, Heikari päättää.  

Lisätietoja 

Juho-Matti Heikari, toimitusjohtaja, juho-matti.heikari@fclahti.fi 

Elisa Vauhkonen, elisa.vauhkonen@fclahti.fi, puh. 050 545 2033