FC Lahti Performance hakee vahvistuksia – oletko sinä etsimämme osaaja?

Junioriseurojen yhdistymisen 1.11.2024 myötä myös pelaajien suorituskykyyn ja hyvinvointiin keskittyvän FC Lahti Performancen toiminta kasvaa ja kehittyy entisestään. FC Lahti liikuttaa kaupungissa vuosittain yli kahta tuhatta eri ikäistä jalkapallon harrastajaa.

FC Lahti Performancen toiminnalla pyritään pitämään mahdollisimman moni pelaaja toimintakykyisenä tarjoamalla matalan kynnyksen palvelua loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn.

Etsimme joukkoomme jatkuvasti lisää ammattiosaajia

FC Lahti Performance tarjoaa työtä osaaville fysiikkavalmentajille ja fysioterapeuteille.

Mikäli sinulla on osaamista jalkapallovammojen ennaltaehkäisystä ja hoidosta, fysiikkavalmennuksesta erityisesti voima- ja nopeusharjoittelusta, fyysisten mittausten ja testien järjestämisestä tai datan analysoinnista voit olla juuri kaipaamamme vahvistus jo ennestään osaavaan tiimiimme.

Työ keskittyy pääsääntöisesti ilta-aikoihin. Tällä hetkellä työtä on tarjolla 1.11.2024 alkaen 5-10h/viikossa.

Meillä on myös ajoittain tarjota töitä alan opiskelijoille, joten ota rohkeasti yhteyttä, mikäli mielit saada pientä lisätienestiä opiskeluiden ohessa.

Kiinnostuitko? Ole rohkeasti yhteydessä FC Lahti Performancen vetäjään Aleksi Marttiiniin aleksi.marttiin@fclahti.fi / puh. +358 40 6306630