FC Lahti palasi harjoituskentälle

FC Lahden molemmat edustusjoukkueet ovat palanneet harjoituksiin lyhyen joululoman jälkeen. Miesten edustusjoukkue valmistautuu kuun lopussa alkavaan Liigacupiin, naisten edustusjoukkue pääsee puolestaan valmistautumaan rauhassa Ykkösen kauteen. Molemmat joukkueet aloittavat harjoitusottelunsa jo tulevana lauantaina.

FC Lahden miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Toni Lindberg hymyili päästessään takaisin harjoituskentälle. Innostunut asenne näkyi myös pelaajistossa, vaikka aivan koko joukkue ei vielä ollutkaan mukana maanantain pallollisissa harjoituksissa. Lindbergin mukaan joukkue keskittyy ensimmäisillä viikoilla pelitapaan ja pelin perusperiaatteet iskostetaan joukkueen jokaiseen soluun.

– Minulla on erittäin hyvät fiilikset, että pääsemme jälleen työn äärelle ja sama heijastuu myös koko joukkueesta. Tämä päivä oli odotettu ja se oli merkattu kalenteriin. Nyt on akut ladattu. Ensimmäisenä keskitymme pelitavallisiin asioihin. On kiva, että myös pelit alkavat ja näemme, missä menemme, sillä kohtaamme heti lauantaina KTP:n ja seuraavalla viikolla FC Hakan. Liigacup alkaa myös kuun lopussa, joten tästä se arki taas lähtee pyörimään, Lindberg summaa.

FC Lahden naisten edustusjoukkue pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa lauantaina 13.1. Mukkulassa Puotinkylän Valttia vastaan kello 12.00. Perään miesten edustusjoukkue kohtaa KTP:n kello 15.30 alkaen. Molempiin otteluihin on vapaa pääsy.

Osta kausikortit kätevästi FC Lahden verkkokaupasta tästä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Tommi Leirilaakso