FC Lahti palaa harjoituskentälle ensi viikolla

FC Lahti palaa harjoituskentälle tiistaina 7.12. Ylimenokaudella Lahti harjoittelee kahden viikon ajan ja pelaa kaksi harjoitusottelua. Harjoitusjaksolla sopimuspelaajien lisäksi nähdään myös paljon testimiehiä ja lahtelaisia junioreita.

Harjoittelujakson tavoitteena on päävalmentaja Ilir Zenelin mukaan valmistautua valmistautumiseen. Joukkue kohtaa 10.12. FC Hakan ja 17.12. Järvenpään Palloseuran. Otteluissa valmennusjohto pääsee näkemään erilaisia pelaajia ja tekemään pieniä kokeiluja.

– Meillä on kahden viikon testijakso. Sen tarkoituksena on sopimuspelaajille valmistautua tammikuussa alkavaan valmistautumiseen. Vedämme seitsemät harjoitukset ja kaksi harjoituspeliä. Kyseisenä aikana mukaamme tulee myös muutamia testipelaajia eri pelipaikoille, pääosin Ykkösestä. Osa heistä on tuttuja meille jo ennestään ja osa vähän uudempia nimiä. Tässä vaiheessa meillä on mahdollisuus katsoa ja testata erilaisia pelaajia. Myös omista junioreistamme nousee nuorempaa kaartia jaksotetusti testaamaan itseään meidän ympäristössä, Zeneli kertoo.

Harjoitusjakson pelaajalista julkaistaan myöhemmin.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Lauri Ilola