FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option. Näin ollen 26-vuotias loistokauden pelannut liigatähti jatkaa Lahdessa myös ensi kauden. Tällä kaudella Djaló on pelannut 20 ottelua ja iskenyt niissä kaksi täysosumaa.

Täksi kaudeksi FC Lahteen Yhdysvalloista siirtynyt Bubacar Djaló on ollut lahtelaisten pelin kulmakiviä tällä kaudella. Keskikentän puolustavassa roolissa portugalilainen on riistänyt palloa ja rytmittänyt lahtelaisten hyökkäyksiä näyttävillä tempokuljetuksilla. Djalón on ollut pidetty pukukoppipelaaja. Djaló on kerännyt liigassa eniten Ruutu-tähtiä ja hän on erittäin lähellä tähtipörssin voittamista, sillä kun jäljellä on enää kaksi kierrosta ja jaossa pelaajaa kohden maksimissaan kuusi tähteä, on Djalón ero seuraavina tuleviin viisi tähteä.

Loistavia otteita esittänyt Djaló valittiin myös Veikkausliigan syyskuun kuukauden joukkueeseen. Lahdesta joukkueeseen valittiin myös Leon Kreković. Katso koko syyskuun joukkue Veikkauksen sivuilta tästä.

Djaló, Kreković ja FC Lahti ovat tulessa jälleen tulevana sunnuntaina, kun Lahti matkaa saarelle IFK Mariehamnin vieraaksi. Kauden viimeinen ottelu pelataan maajoukkuetauon jälkeen lauantaina 21.10. Hiihtiksellä Ilvestä vastaan. Osta lippusi ennakkoon Tiketistä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Juha Tamminen