FC Lahti leireilee Saloussa

FC Lahti leireilee viikon yhteistyössä Pelimatkojen kanssa Espanjan Saloussa. Perinteisessä leiripaikassa Lahti pääsee harjoittelemaan hyvissä olosuhteissa ja joukkue pääsee rakentamaan myös ryhmähenkeä. Lahti pelaa leirillä myös harjoitusottelun Islannin pääsarjan Handknattleiksfélag Kópavogsin jalkapallojaoston.

FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg pitää leiriä tärkeänä joukkueelle. Leirin tavoitteena on, että joukkueen jäsenet oppivat tuntemaan toisensa ja myös talven aikana mukana tulleet pelaajat saavat yhteisiä kokemuksia joukkueen kanssa. Harjoitusten ja yhdessäolon lisäksi Lahti pääsee kohtaamaan kansainvälisen vastustajan keskiviikkona.

– Leirin tärkeimpänä tavoitteena on oppia tuntemaan toisiamme niin taustojen kuin pelaajiston kesken. Yhteiset kokemukset ja tiivis joukkuehenki luovat pohjaa valmistautumiselle tulevalle kaudelle. Talven aikana on tullut eri vaiheissa pelaajia mukaamme ja nyt tavoitteena on saada kaikki pelaajat ymmärtämään toimintatapojamme ja -kulttuuriamme, Lindberg kertoo.

FC Lahti kohtaa HK:n Saloussa keskiviikkona 6.3.2024 kello 11.30. Joukkue palaa Suomeen 7.3.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Joni Kallioinen