placeholder

FC Lahti lähtee Espanjan leirille tammikuussa

FC Lahti matkaa Espanjan leirille tammikuun lopussa. Lahti osallistuu samalla Espanjassa pelattavaan Scandinavian Leagueen tammi-helmikuun vaihteessa. FC Lahti on arvottu A-lohkoon yhdessä ruotsalaisen Mjällby AIF:n, norjalaisen FK Jervin ja islantilaisen Knattspyrnufélagið Víkingurin kanssa. Turnaus alkaa 24.1.2022 ja sisältää vähintään kolme ottelua.

Turnaus pelataan Espanjan Benidormissa. Suomalaisista joukkueista FC Lahden lisäksi turnaukseen osallistuvat Ilves ja Helsingin Jalkapalloklubi. Turnauksessa on mukana joukkueita kaikista Pohjoismaista, jonka lisäksi yksi joukkue on koottu sopimuksettomista pohjoismaalaisista pelaajista. Joukkueet ovat jaettu kolmeen alkulohkoon. FC Lahden ottelut ovat maanantaina 24.1.2022, torstaina 27.1.2022 ja sunnuntaina 30.1.2022. Alkulohkojen voittajat ja paras lohkokakkonen menevät jatkoon ja turnauksen finaali pelataan lauantaina 5.2.

FC Lahti saa leirillä ja turnauksella heti harjoituskauden alkuun vähintään kolme kansainvälistä ottelua ja hyvät olosuhteet harjoitella. FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli uskoo leirin tuovan paljon lisäarvoa joukkueelle. Zeneli pitää turnausta ennakkoon kovatasoisena.

– Turnaus ja leiri ovat varmasti antoisia. Turnaus on kovatasoinen ja se tulee meille hyvään ajankohtaan. Pääsemme kehittämään paljon uusia juttuja heti harjoituskauden alussa ja myös jatkamaan niitä hyviä juttuja viime kaudesta. Yksilöille ja joukkueelle koko leiri antaa paljon, Zeneli uskoo.

Ota turnauksen sosiaalisen median kanavat seurantaan Instagramista @scandinavianleague ja Twitteristä @CupCosta.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen