FC Lahti lahjoitti lippuja yhteistyökumppaneidensa kanssa

FC Lahti on lahjoittanut yhteistyössä LHE Rakennuksen ja Afiren kanssa ottelulippuja Humana Namikan pienryhmäkotiin. Pienryhmäkoti tarjoaa palveluita huostaanotetuille ja avohuollon tukitoimiin sijoitetuille lapsille. Namikan pienryhmäkodin kasvatuksen ja toiminnan perustana on se, että lapsi tai nuori kokee itsensä kuulluksi ja nähdyksi.

Myös tänä vuonna Namikan pienryhmäkoti voi tarjota lapsille ja nuorilleen elämyksiä FC Lahden peleissä. Pienryhmäkodin työntekijä Joose Lehtonen toivookin, että jollekin nuorista syttyisi kipinä jalkapalloon. Samalla hän iloitsee, että FC Lahti ja paikalliset yritykset haluavat auttaa vaikeassa elämäntilanteessa olevia nuoria.

– Olen iloinen, että FC Lahti paikallisten yritysten kanssa haluaa tukea haastavassa elämäntilanteessa olevia nuoria. Tämä antaa ensinnäkin meille mahdollisuuden käydä nuorten kanssa paikan päällä nauttimassa tapahtumista ja opettamaan nuorille siihen liittyvää kulttuuria. Henkilökohtaisena toiveena on myös, että joku nuori saisi matsitapahtumasta kipinän jalkapallon pariin ja täten itselleen hyvän harrastuksen, itsekin komean jalkapallouran tehnyt Lehtonen kertoo ja näkee lajin yhdistävän voiman.

Tervetuloa peleihin heti maanantaina! FC Lahti kiittää myös yhteistyökumppaneitansa, jotka olivat osaltaan mahdollistamassa sen, että jalkapallo kuuluu kaikille.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Simo Kokkonen