FC Lahti ja LHE Rakennus levittivät joulumieltä

FC Lahti ja LHE Rakennus haluavat tehdä yhdessä hyvää joulun alla ja tuoda joulumieltä. Lahti ja LHE Rakennus lahjoittivat yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lahden osastolle FC Lahden kausikortteja tulevalle kaudelle. Mannerheimin Lastensuojeluliitto on tehnyt merkittävää työtä lapsien ja lapsiperheiden hyväksi vuodesta 1920.

FC Lahden myyntipäällikkö Simo Kokkonen pitää Mannerheimin Lastensuojeluliiton tekemää työtä tärkeänä. Kokkonen myös korostaa, että jalkapallo kuuluu kaikille. Hänen mielestään on hienoa, että FC Lahti voi tehdä yhteistyökumppaneidensa kanssa hyvää yhteistyössä muun muassa MLL:n Lahden osaston kanssa.

– Lahdessa on paljon yhdistystoimintaa ja yhdistykset auttavat paikallisesti apua tarvitsevia. On hienoa, että me pystymme tekemään paikallisella tasolla näin merkityksellistä yhteistyötä. FC Lahdessa yhtenä johtoajatuksena on ”Vahvemmat Yhdessä” -ajattelu ja tällainen yhteistyö on juuri sitä konkreettista yhdessä asioiden eteenpäin viemistä, Kokkonen tiivistää.

FC Lahti kiittää myös kausikortit mahdollistanutta LHE Rakennusta.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Jukka Ruoho