FC Lahti ja Kortteliliiga jatkavat yhteistyötä

FC Lahti ja lahtelainen urheiluilmiö Kortteliliiga jatkavat yhteistyötä myös tänä vuonna. Kaikilla Korttelilligan jäsenillä on mahdollisuus lunastaa FC Lahden kausikortti hintaan 99 euroa FC Lahden toimistolta Urheilukeskuksesta. Lisäksi Kortteliliigan toimistolta jäsenet saavat ostettua lippuja etuhintaan.

Korttelilliga on lahtelainen perinteinen urheiluilmiö, jonka parissa lähes 4000 lahtelaista liikkuu ja vuodattaa ämpärikaupalla hikeä. Kortteliliiga ponkaisi käyntiin 1960-luvun lopussa jalkapallon parista ja laji on yhä liigan kruununjalokivi. Alkavaan futiskauteen osallistuu myös FC Juomatauon pelaaja Erika Grip.

– Olen ollut eri joukkueissa yhdeksän vuotta. Meidän joukkueemme vahvuus on juomatauot. No ei, oikeasti vahvuutemmeon joukkuehenki. Olemme timanttinen tiimi ja meillä on aina hauskaa kentällä ja sen ulkopuolella, Grip tiivistää Kortteliliigan syvimmän olemuksen.

Grip uskoo oman joukkueensa menestykseen. Samalla hän uskoo myös FC Lahden tämän kauden mahdollisuuksiin. Grip houkuttelee koko joukkueensa myös Veikkausliiga-otteluihin, jotta FC Juomatauon pelaajat voivat ottaa uusia kuvioita haltuun. Grip antaa myös FC Lahdelle pienen neuvon.

– Uudet joukkueet heitetään Kortteliliigassa aina pohjalle, joten meidän suuntamme on ylöspäin. Minulla on vahva usko meidän joukkueeseemme. FC Lahden vahvuus on tällä kaudella lahtelaisuus ja uskon, että myös FC Lahden suunta on ylöspäin. Varsinkin, jos muistaa, että juomatauot ovat tärkeitä kentällä ja sen ulkopuolella, Grip kertoo.

Kortteliliigan jalkapallosarjat pyörähtävät käyntiin toukokuun alkupuoliskolla. Tutustu perinteisen Kortteliliigan toimintaan tästä. FC Lahti pelaa puolestaan seuraavan kotiottelunsa sunnuntaina 12.5. IFK Mariehamnia vastaan. Ottelu on äitienpäiväspesiaali ja äideille on luvassa pieniä yllätyksiä. Osta kausikorttisi FC Lahden toimistolta ja ota pelikuviot haltuun.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Veera Savukoski