FC Lahti ja Clean Steam yhteistyöhön

FC Lahti ja lahtelainen Clean Steam ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Paikallinen puhtausalan yritys siivosi FC Lahden pukukopit joulukuun lopussa perusteellisesti. Puhtaus tukee pelaajien hyvinvointia ja viihtyvyyttä arjessa.

Clean Steam on paikallinen palvelu, jonka palvelumalliin kuuluvat joustavuus ja asiakkaasta, ympäristöstä ja yhteisistä päämääristä välittäminen. FC Lahden pukukopissa työskentelee päivittäin noin 30 ihmistä, joten puhtaus ja viihtyvyys takaavat mielekkään ja tehokkaan tilan työskennellä menestyksellä. Ammattitaitoiset puhtausalan työntekijät takaavat, että kohde on kerta toisensa jälkeen puhdas liasta ja bakteereista. Clean Steamin Paavo Johansson odottaa yhteistyötä luottavaisin mielin, sillä molemmilla osapuolilla on selkeät tavoitteet yhteistyöstä.

– Haluamme tarjota FC Lahden pelaajille ja joukkueen jäsenille puhtaat, sekä toimivat tilat työskentelyyn. Säännöllinen ja huolellinen puhtaanapito tarjoaa pelaajille tilat, joissa on mahdollisuus työntekoon ilman turhia häiriötekijöitä. Puhtaanapitomme ansiosta pystymme osaksi turvaamaan pelaajien terveyttä, sekä taistelemaan turhia sairastumisia vastaan. Puhtaanapito on yksi isoista asioista ammattiurheilun taustalla tänä päivänä. Clean Steam haluaa olla mukana täydellä sydämellä nyt ja jatkossa FC Lahden tarinassa, Johansson kertoo.

Clean Steam on perustettu 2020 ja se työllistää tällä hetkellä viisi työntekijää. Clean Steamin palveluihin voit tutustua tarkemmin tästä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Simo Kokkonen