FC Lahti hakee innokasta vetäjää junnufanikatsomoon kaudelle 2022!

FC Lahden junnufanikatsomo tarvitsee kaudelle 2022 innostuneen vetäjän. Olet etsimämme henkilö, jos tulet toimeen lasten ja nuorten kanssa ja osaat innostaa fanikatsomolaisia. Olet myös luotettava ja osaat ottaa vastuuta. Jalkapallotietämys katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Junnufanikatsomon vetäjänä pääset osallistumaan junnufanikatsomon ideointiin ja työskentelemään ottelutapahtumien aikana FC Lahden ottelutapahtumahenkilökunnan kanssa. Vastaat siitä, että junnufanikatsomossa on ennen ottelun alkua kaikki tarvittava paikallaan ja fanikatsomolaisilla on helppoa, turvallista ja mukavaa tulla katsomoon. Ottelun aikana innostat fanikatsomolaisia kannustamaan positiivisesti ja luomaan stadionille tunnelmaa.

Kaudelle 2022 otetaan käyttöön junnufanikatsomolaisten omat ”FC Lahti -passit”. FC Lahti -passeihin kerätään leimoja FC Lahden kotiotteluista ja leimojen myötä on mahdollista voittaa palkintoja sekä joukkueena että henkilökohtaisesti. Fanikatsomon vetäjänä vastaat leimojen jaosta. Ottelun jälkeen huolehdit fanikatsomon rekvisiitan takaisin talteen. Ottelutapahtumia on kaudessa noin 15.

Työstä maksetaan korvaus. Palloliitto sai Euroopan jalkapalloliitto UEFAlta Suomen kannattajien käytöksestä rahallisen Fair Play -palkinnon, jota jyvitetään seuroille kannattajatoiminnan tukemiseen. FC Lahti on hakenut Suomen Palloliitolta tukea juniorifanikatsomon kehittämiseen.

FC Lahden junnufanikatsomo perustettiin kaudella 2019 ”Junnukuninkaat” -nimellä ja se on kasvanut haasteellisista olosuhteista huolimatta. Tulevalla kaudella juniorifanikatsomo on avoinna kaikille alle 16-vuotiaille. Junnufanikatsomossa voi turvallisesti kannustaa FC Lahtea, nauttia huippufutiksesta ja tavata ystäviä jalkapallon lomassa.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä FC Lahden kannattajayhdyshenkilöön Taneli Okkoseen.

Yhteydenotot:
taneli.okkonen@fclahti.fi
041 5474211