FC Lahti, adidas ja Intersport pitkään sopimukseen

FC Lahden varustetoimittaja ja jälleenmyyjä vaihtuvat kaudelle 2022. Seura on solminut vuoteen 2026 ulottuvan sopimuksen adidaksen ja Intersportin kanssa.

FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari on tyytyväinen uuteen sopimukseen. Heikarin mukaan kumppanit uuteen yhteistyöhön olivat selkeä valinta.

– adidas on omalla kentällään yksi maailman parhaista brändeistä ja kun meille avautui mahdollisuus yhteistyöhön oli valinta melko selvä. Intersportin kanssa löysimme myös yhteisen sävelen melko nopeasti. Kaikkien osapuolten tahtotila on kehittää toimintaa pitkäjänteisesti ja kestävästi eteenpäin, Heikari aloittaa.

FC Lahti palaa adidaksen varusteisiin 25 vuoden tauon jälkeen, sillä adidas oli FC Lahden varustetoimittajana seuran historian ensimmäisellä kaudella. Jälleenmyyjän osalta jatkossa palvelevat Lahden alueen molemmat Intersport kaupat Intersport Karisma ja Intersport Laune. Varustetoimittajan sekä jälleenmyyjän vaihdos koskettavat myös FC Lahti akatemiajoukkueita.

adidas Suomen Konsta Pöysä on tyytyväinen yhteistyön alkamiseen. Hänen mukaansa sopimus vahvistaa adidaksen asemaa Suomessa. Pöysä kuvaa FC Lahtea seuraksi, jonka arvot ja toiminta on vakuuttanut adidasta jo vuosia.

– Olemme adidaksella erittäin ylpeitä ja tyytyväisiä päästessämme aloittamaan yhteistyön FC Lahden kanssa. Tämän sopimuksen myötä vahvistamme asemaamme seurakaupan markkinajohtajana Suomessa. FC Lahti on perinteikäs seura, jonka toiminta ja arvot ovat vakuuttaneet meitä jo vuosia. Nyt kun mahdollisuus yhteistyökumppanuuteen aukesi, halusimme ehdottomasti olla mukana toiminnassa. Uskomme että tästä alkaa pitkäkestoinen ja hieno menestystarina jota yhdessä tekemällä tulevat seuran värit näkymään myös kentillä entistä vahvempana. Haluamme kiittää sekä FC Lahtea että jälleenmyyjä Intersportia luottamuksesta merkkiämme kohtaan, Pöysä jatkaa kiitellen.

Intersport Launeen ja Intersport Karisman kauppias Janne Kokko on innoissaan alkavasta yhteistyöstä. Pöysän tavoin Kokko näkee yhteistyössä ainesosat menestystarinan rakentamiseen. Kokko myös alleviivaa paikallisuuden merkitystä.

– Olen todella innoissani alkavasta yhteistyöstä FC Lahden kanssa. Paikalliselle yrittäjälle yhteistyö suomalaisen jalkapallon huipulle vakiinnuttaneen FC Lahden kanssa tarjoaa näköalapaikan perinteikkääseen lahtelaiseen jalkapallokulttuuriin. Samalla sopimus FC Lahden kanssa vahvistaa markkina-asemaamme ja tukee strategiaamme olla mukana niin huippu-urheilussa kuin aikuisten, nuorten ja lasten hyvinvointia tukemassa aktiivisen liikkumisen mahdollistajana. Pitkäkestoinen yhteistyösopimus seuran, adidaksen ja Intersportin välillä vahvistaa olemassa olevaa voittajakulttuuria ja luo edellytykset menestymiselle tulevaisuudessakin, Kokko päättää tyytyväisenä.

Lisätietoja

FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari, puhelin +358 40 7579055

juho-matti.heikari(at)fclahti.fi

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen