FC Lahdesta yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista – lahtelaiset jalkapalloseurat allekirjoittivat sopimuksen toiminnan yhdistämisestä

Lahtelaiset jalkapalloseurat FC Kuusysi ry, FC Reipas ry, FC Lahti ry, FC Lahti Oy ja Lahden Reipas ry ovat maanantaina 9.9.2024 allekirjoittaneet yhdistymissopimuksen FC Kuusysi ry:n ja FC Reipas ry:n toiminnan siirtämisestä osaksi FC Lahti ry:n toimintaa.

Seurojen koko toiminta (kilpa-, haaste- & harrastetoiminta) yhdistetään 1.11.2024 mennessä. Yhdistymisen myötä FC Lahti nousee pelaajamäärällä mitattuna yhdeksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista. Uuden urheilustrategian päämäärien ”Enemmän-Paremmin-Vaikuttavammin” myötä lahtelainen jalkapalloperhe haluaa vahvistaa tulevaisuuden kilpailukykyään.

Yhdistymissopimuksen allekirjoittaminen on lopputulema laajalle selvitystyölle, johon on osallistunut yli 100 lahtelaisen ja suomalaisen jalkapallon asiantuntijaa seurayhteisöstä sekä sen ulkopuolelta. Lisäksi Suomen Palloliitto on antanut hankkeelle kannustavan tukensa ja panoksensa.

Seurat informoivat omaa jäsenistöään yhdistymisen käytännön asioista valmistelun edetessä.

Lisätietoja:

Urpo Karjalainen, puheenjohtaja, FC Lahti ry, karjalainen.upi@gmail.com

puh. +358405692623

Teksti: Juho-Matti Heikari

Kuvat: Miska Savolainen