FC Lahden peliasut kaudelle 2024 ovat tässä

FC Lahden miesten ja naisten peliasut kaudelle 2024 ovat julki. FC Lahti luottaa tänäkin vuonna adidaksen laatuun ja kotipaita on tuttuun tapaan musta. Vierasasuina Lahdella on tänä vuonna valkoinen ja punainen asu, joiden käyttöä määrittävät vastustajan värit. Maalivahdeilla asuja on kaksi, sinertävä ja kellertävä.

Perinteistä mustaa kotiasua sävyttävät takana punertavalla varjostetut pelinumerot, joihin on häivytetty Lahden kaupungin asemakaava. Kaupunki näkyy myös paidan etuosassa, sillä kaupungin uusi ilme löytyy heti Haltonin alapuolelta. Pelaajien niskasta löytyy teksti ”Pallo on meillä”.

Kakkosasun punaisessa värissä on haettu yhtymäkohtaa Hämeen historialliseen vaakunaan. Vaikka historian saatossa Lahti on erotettu Hollolan kanssa Päijät-Hämeeksi, on Lahdessa syvät hämäläiset juuret. Lisäksi punainen väri on tuttu myös Viipurista, jossa monella lahtelaisella on juurensa. Punaisen asun pelinumerot ovat valkoiset, kultaisella asemakaavalla, sillä Lahti on meille kullan kallis. Toisena kakkosasuna on valkoinen asu, jossa numerot ja logot ovat mustalla. Numeroita tehostavat pinkki varjostus ja punertava asemakaava.

Ensimmäistä kertaa myös naisten edustusjoukkueen paidoissa on pelaajien nimet. Miesten edustusjoukkueen musta ja punainen asu ovat nyt myynnissä FC Lahden verkkokaupasta. Katso peliasuvideo alta ja ihastele liigan tyylikkäimpiä peliasuja tästä:

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Anton Kunnas