placeholder

FC Lahden pelaajisto palasi harjoituksiin

FC Lahden miesten edustusjoukkueen miehistö on päässyt jälleen kokoontumaan. Joukkue on ollut erillään toisistaan keskiviikosta lähtien lääkärien suositusten mukaisesti. Joukkueen tautitilanne on saatu kuriin.

FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila kertoo, että joukkue on päässyt kokoontumaan tänään ja harjoittelemaan ensimmäisen kerran viime keskiviikon JIPPO-ottelun jälkeen. Mannilan mukaan osa pelaajista on kuitenkin vielä poissa. FC Lahti on aloittanut samalla valmistautumisen perjantain FC Honka -otteluun.

– Olemme tänään kokoontuneet ensimmäisen kerran tänään keskiviikkoisen JIPPO-ottelun jälkeen ja olemme saaneet tautitilanteen kuriin. Pääsemme nyt keskittymään perjantaita varten. Olemme toimineet lääkärin suositusten mukaisesti, emmekä ole altistaneet muita ihmisiä, kuten esimerkiksi vastustajaa. Kasa pelaajia on yhä poissa ja osa palautuu vielä, Mannila avaa.

FC Lahti haluaa kiittää Veikkausliigaa, kausikorttilaisia ja jo lipun ostaneita ymmärryksestä ja pahoittelee aiheutunutta mielipahaa.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen