FC Lahden ottelutapahtuma uudistuu – mukana myös Wolt 

FC Lahden ottelutapahtumat Lahden stadionilla uudistuvat kaudelle 2023. Suurimmat uudistukset koskevat ruokatarjontaa, sillä ruokatarjonta laajenee uuden Wolt-yhteistyön ansiosta. Lisäksi koti- ja vieraskannattajat vaihtavat paikkaa. 

Ruokatarjonta laajenee 

FC Lahden otteluissa on edelleen saatavilla Maatila Liha-Merosen makkaroita ja muita paikallisia ja maistuvia tuotteita. Uutuutena ovat Helenan Kotileipomon lihapiirakat ja Porvoon lakritsin Metrilakut. Lisäksi otteluissa on kauden aikana vaihtuvia myyntikojuja paikallisilta toimijoilta. 

Uusi Wolt-yhteistyö mahdollistaa ruuan tilaamisen otteluun jokaisen katsojan oman maun mukaan. Ruuat toimitetaan palvelualueella sijaitsevaan Wolt-kioskiin, josta ne ovat noudettavissa omaa nimeä vastaan. Muistathan tilata tuotteesi ajoissa, jotta ruoka saapuu sinulle sopivaan aikaan, esimerkiksi tauon aluksi. 

Palvelualue on tänäkin vuonna ikärajatonta anniskelualuetta. Suurimmassa osassa otteluita tölkin saa mukaansa palvelualueelle. Katsomoon mennessä juoma pitää kaataa mukeihin, sillä tölkkejä ei saa viedä katsomoon. Katsomoanniskelualueita löytyy sektoreista A1-A4 ja A7-A8. Muistathan lajitella tölkit omiin astioihinsa ja roskat omiinsa. Tupakointi on sallittua vain merkityillä alueilla. 

Pieniä uudistuksia myös otteluun saapumiseen 

Stadionin ympäristön pysäköintitila on tänä kesänä rajallista. VIP-pysäköinti löytyy Stadionin yläparkkipaikalta ja muuta pysäköintitilaa löytyy esimerkiksi Messukeskuksen edestä. Suosithan saapuessasi julkisia kulkuneuvoja, kuten esimerkiksi Mankelia, sillä lähin asema löytyy Salpausselän seisakkeen edustalta. 

Liput voi ostaa ennakkoon tänäkin vuonna Tiketin kautta. Kaupungin suunnasta tultaessa lippuja saa myös ensimmäisestä lippukioskista hintaan 20 euroa. Noudettavat liput ovat stadionin yläparkkipaikan kaupungin puoleisen laidan lippukioskista. VIP-vieraille portit aukeavat tuttuun tapaan puolitoista tuntia ennen ottelun alkua ja normaalit portit tuntia ennen. 

Sisäänkäyntiportteja on neljä. VIP-vieraille on oma portti stadionin keskeltä suoraan yläparkkipaikalta. Viime vuosien tapaan yksi sisäänkäyntiportti on keskustasta tultaessa stadionin edustalla. Kotikannattajille on portti myös hyppyrimäkien puoleisessa päädyssä hiihtosillan edustalla. Vieraskannattajien sisäänkäynti tapahtuu saapuvat keskustan puoleisesta päädystä. Porteilla on turvatarkastus, joten saavuthan ajoissa paikalle. Katso kielletyt esineet tästä. 

Katsomoihin pientä viilausta 

Lahden stadionilla on käytössä numeroimattomat paikat. Kotikannattajien paikka on vaihtunut pääkatsomon hyppyrimäkien puoleiseen päätyyn sektoreihin A7 ja A8. Junnufanikatsomo löytyy tänäkin vuonna sektorin A5 alaosasta ja sektorin A5 yläosa on perhekatsomo. Mahdollisille vieraskannattajille on varattu sektori A1. Aurinkokatsomo ei ole käytössä. 

FC Lahden käsiohjelma uusiutui täksi kaudeksi. Käsiohjelma on tänä vuonna maksuton ja niitä on noudettavissa palvelualueen fanituotepisteeltä. Tapahtumassa maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit ja käteinen. Tapahtuman ensiavusta vastaa Suomen Punaisen Ristin Asikkalan osasto. Tapahtuma noudattaa Veikkausliigan tapahtumaohjeistusta

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Taneli Okkonen