FC Lahden nuori kaksikko jatkaa seurassa myös ensi kaudella

FC Lahti on käyttänyt kahden nuoren pelaajan, Daniel Koskipalon ja Tommi Jäntin optiot. Näin ollen kaksikko jatkaa seurassa myös ensi kauden. Täksi kaudeksi Lahteen siirtynyt keskikentällä viihtyvä 23-vuotias Jäntti on pelannut tällä kaudella 23 liigaottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia. Laitapuolustajan tontilla säväyttänyt 20-vuotias Koskipalo on puolestaan nähty kentällä tällä kaudella 13 liigaottelussa.

FC Reippaan kasvatti Daniel Koskipalo nousi FC Lahden edustusmiehistöön jo kaudella 2021. Samana syksynä nuorukainen debytoi myös Veikkausliigassa. Nyt Koskipalolla on vyöllään jo 20 liigaottelua. Nuorukainen iloitsee, että pääsee jatkamaan kehittymistä tutussa ympäristössä ja tutussa seurassa.

– On kiva tehdä jatko Lahteen. On tuttu paikka ja tuttu seura, niin ei sitten mene sopeutumiseen ylimääräistä energiaa. Menneellä kaudella sain täytettyä omia henkilökohtaisia tavoitteita, johon olin tyytyväinen. Olen tyytyväinen saatuun peliaikaan. Joukkueena olisi ollut hienoa päästä Eurooppaan, mutta se nyt jääköön tavoitteeksi ensi kauteen. Henkilökohtaisesti haluan ensi kaudella vakiinnuttaa paikkani pelaavasta kokoonpanosta, Koskipalo naulaa.

Täksi kaudeksi Ykkösestä FC Lahteen siirtynyt keskikenttämies Tommi Jäntti iski heti maalin kauden ensimmäisessä liigaottelussaan IFK Mariehamnin verkkoon. Kauden toisen osumansa Jäntti ampui rangaistusalueen ulkopuolelta Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan. Keskikenttämies jatkaa Lahdessa hyvällä fiiliksellä.

– Kausi on ollut siinä mielessä pettymys, että emme saaneet saavutettua joukkueen tavoitteita. Ensi kauteen lähden kuitenkin hyvällä fiiliksellä ja on kiva jatkaa Lahdessa. Toivon joukkueelle, sekä itselleni ehjää harjoituskautta. Ensi kaudella oma tavoitteeni on ottaa taas steppi eteenpäin vielä isompaan rooliin. Uskon vahvasti, että ensi vuodesta tulee hyvä, Jäntti kertoo.

FC Lahden miesten edustusjoukkueella on jäljellä tällä kaudella vielä kaksi liigaottelua. Ensi sunnuntaina Lahti matkaa saarelle IFK Mariehamnin vieraaksi ja kausi tulee päätökseen Hiihtiksellä lauantaina 21.10. Ilvestä vastaan. Osta lippusi ennakkoon Tiketistä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala