FC LAHDEN KOTIAVAUS UUDELLA TAMMELAN STADIONILLA

FC Lahti aloittaa kauden 2024 kotiottelunsa Tammelan uudella stadionilla Tampereella FC Hakaa vastaan lauantaina 20.4.2024. Lahden hiihtostadionin nurmi ei ole vielä pelikunnossa. Samalla ottelun alkamisaika muuttuu ja ottelu potkaistaan käyntiin kello 16.15.

Päätös ottelun siirrosta varastadionille tehtiin Lahden kaupungin liikuntatoimen kanssa tällä viikolla tehdyn kenttäkatselmuksen perusteella. Kenttää on lämmitetty kaksi viikkoa, mutta takatalven pakkaset ja lumisateet ovat hidastaneet nurmen kasvua. Avausottelun siirron myötä nurmi saa kasvaa rauhassa vielä ensi viikon ja kenttä on paremmassa kunnossa 27.4. pelattavassa FC Lahti – KuPS ottelussa.

– Pidimme kenttäkatselmuksen kaupungin liikuntatoimen kanssa ja kävimme keskustelun kentän tilanteesta hyvässä hengessä. Molemmat osapuolet olivat samaa mieltä siitä, että kentän keskeneräisyyden johdosta avausottelu on siirrettävä varastadionilla pelattavaksi, kommentoi FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari tilannetta.

FC Lahti pahoittelee ottelusiirrosta aiheutuvaa harmia ja tiedottaa alkuviikosta tarkemmista järjestelyistä Tammelan stadionilla.

Lisätietoja:

Juho-Matti Heikari, toimitusjohtaja

juho-matti.heikari@fclahti.fi