Espinosa siirtyy FC Lahden paitaan Turusta

Espinosa aloitti jalkapallon kotimaassaan Kolumbiassa Envigadossa Medellinin suurkaupunkialueella ja pelasi maansa pääsarjaa Leonesin joukkueessa. Hän saapui Suomeen kaudella 2018 Klubi 04:n riveihin. Kaudella 2019 Espinosa siirtyi Turun Palloseuraan ja iski Ykkösessä komeat 18 osumaa. Espinosan viime kausi TPS:ssa päättyi ensimmäisessä liigaottelussa loukkaantumiseen, josta mies on nyt toipunut.

Espinosa on erittäin iloinen liittyessään FC Lahteen. Hän haluaa tehdä Lahdessa paljon maaleja ja auttaa joukkuetta menestymään kentällä. Espinosa kuvaa itseään iloiseksi pelaajaksi, joka tekee kentällä paljon töitä.

– Olen todella iloinen ja minulla on hyvät fiilikset. Minusta on kiva tulla tähän seuraan. Tavoitteenani on ensinnäkin ottaa oma paikkani tästä joukkueesta ja auttaa joukkuetta menestymään kentällä. Tuon joukkueeseen iloa ja paljon maaleja. Aion tehdä paljon töitä. Tulin Suomeen HJK:in ja siirryin sieltä Turkuun. Jumalalle kiitos, että pääsin FC Lahteen. Tervetuloa kaikki stadionille katsomaan pelejä, tulen antamaan kaikkeni kentällä, Espinosa lupaa.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli pitää Espinosaa mielenkiintoisena pelaajana. Hän kuvaa uutta suojattiaan sähäkkänä ja aggressiivisena pelaajana. Zeneli kertoo, että Espinosa tuo lahtelaishyökkäykseen uusia ulottuvuuksia.

– Hän on mielenkiintoinen pelaaja. Hän todisti kaksi kautta sitten tasonsa Ykkösessä ja nyt hänellä on mahdollisuus todistaa se ylempänä. Espinosa on maalintekijä. Hän on rangaistusalueella sähäkkä ja aggressiivinen pelaaja. Hän tuo meidän hyökkäykseen vauhtia ja uusia ulottuvuuksia. Vielä kun saamme hänet täyteen pelikuntoon niin saamme hänestä kaiken irti, Zeneli analysoi uutta pelaajaansa.

Espinosan sopimuksen myötä FC Lahdella on koossa 18 pelaajasopimusta.

FC Lahden sopimuspelaajat tällä hetkellä:

Arkivuo, Kari

Assehnoun, Jasin

Coubronne, Jean-Christophe

Eninful, Henri

Espinosa, Eliécer

Forss, Lassi

Hertsi, Loorents

Isotalo, Viljami

Klinga, Matti

Lahti, Timi

Lampinen, Pyry

Reguero, Antonio

Sejdiu, Arlind

Tiainen, Joona

Viitikko, Mikko

Virta, Eemeli

Zeqiri, Altin

Yli-Hietanen, Kristian