El Alami Espoosta Lahteen

FC Lahti on solminut loppukauden kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Riyad El Alamin kanssa. 22-vuotias ja 187-senttinen El Alami on aiemmin edustanut Kakkosessa pelaavaa Espoon Palloseuraa. Tällä kaudella El Alami on pelannut Kakkosessa viisi ottelua. FC Lahden kanssa tehty sopimus on El Alamin ensimmäinen ammattilaissopimus.

–Tätä on odotettu pitkään. On ilo ja kunnia kantaa Lahden paitaa ja toivotaan, että nähdään jo lähiaikoina, El Alami sanoo.

Suomalais-marokkolainen El Alami on tottunut pelaamaan keskuspuolustajana. Fyysisenä pelaajana El Alami pitää esikuvanaan espanjalaista Sergio Ramosia.

–Olen tosi näkyvä pelaaja. Elän pallosta ja tykkään, kun saan muut pelaajat loistamaan. Joukkue on loppupeleissä tärkein.

–Pelien kautta ihmiset näkevät parhaiten, millainen pelaaja olen. Pitkä kausi on vielä edessä ja sitä kautta paljon tärkeitä pelejä. Jokainen saa ottaa kopin, millainen pelaaja tämä Riyad oikein on, El Alami kertoo innoissaan.

El Alami haluaa omalla panoksellaan auttaa FC Lahtea pääsyssä ensi kauden europeleihin. Veikkausliiga-debyyttiään El Alami odottaa sormet syyhyten. El Alami oli FC Lahden harjoitusvahvuudessa jo kauden 2019 lopulla Sami Ristilän alaisuudessa. Loukkaantuminen sotki tuolloin suunnitelmat, mutta nyt hän aikoo tarttua mahdollisuuteensa.

–Sen eteen on tehty pari vuotta duunia. Sitten, kun pääsen irti niin se on menoa se, El Alami naurahtaa.

Riyad El Alami on Lahden Reippaan kokoonpanossa tänään. Reipas kohtaa Atlantiksen Kisapuistossa klo 17!