Daniel Koskipalo jatkaa FC Lahdessa

FC Lahti ja lupaava laitapuolustaja Daniel Koskipalo ovat solmineet jatkosopimuksen. Vasta 18-vuotias Koskipalo debytoi tällä kaudella Veikkausliigassa pelaten neljä ottelua. Koskipalo kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkuerinkiin.

FC Lahden ja FC Reippaan junioriputken läpikäynyt Daniel Koskipalo nousi talvella edustusjoukkueen mukaan ja hän debytoi miesten peleissä FC Lahden paidassa viime talvena. Alkukaudesta Koskipalo pelasi Lahden Reippaan paidassa Kakkosessa 19 ottelua ja esiintyi edukseen. Syksyn viimeisissä peleissä nuori lupaus nousi FC Lahden kokoonpanoon ja debytoi liigassa FC Hakaa vastaan. Miesten otteluiden lisäksi Koskipalo pelasi myös muutaman ottelun FC Lahden A-junioreiden mukana.

Nuorukainen itse on tyytyväinen, että saa jatkaa kehittymistään tutussa ympäristössä. Koskipalo myöntää, että tuleva kausi jännittää häntä vielä vähän, mutta kulunut kausi toi puolustajalle paljon itseluottamusta. Hän haluaa jatkaa siitä, mihin tällä kaudella jäi.

– Minulla on tosi hyvät fiilikset ja jatkan innolla täällä. Tämä on tuttu kaupunki ja ympäristö, jossa on hyvä kehittyä ja jatkaa siitä, mihin viime kaudella jäätiin. Minulla on vielä pieni jännitys, sillä tämä on vielä vähän uusi maailma minulle. Se on kuitenkin hyvää jännitystä. Kuluneella kaudella sain paljon pelejä ja onnistumisia. Pysyin myös ehjänä. Ensi kaudella tavoitteenani on päästä pelaamaan aktiivisesti ja kehittyä kaikilla osa-alueilla, Koskipalo kertoo.

Koskipalon sopimuksen myötä FC Lahdella on koossa ensi kaudeksi 14 pelaajasopimusta. Lahden sopimuspelaajat ovat Koskipalon lisäksi Antonio Reguero, Anton Munukka, Joona Tiainen, Lassi Järvenpää, Mikko Viitikko, Teemu Penninkangas, Eemeli Virta, Matti Klinga, Arlind Sejdiu, Altin Zeqiri, Pyry Lampinen, Macoumba Kandji ja Loorents Hertsi.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala