Daniel Koskipalo jatkaa FC Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Daniel Koskipalo ovat solmineet ensi kauden mittaisen jatkosopimuksen. FC Reippaan ja FC Lahden kasvatti on 19-vuotias. Päättyneellä kaudella Koskipalo pelasi kolme Veikkausliiga-ottelua.

Kolmatta kauttaan FC Lahdessa aloittava Daniel Koskipalo debytoi viime kauden lopulla Veikkausliigassa. Yhteensä nuorukainen on pelannut seitsemän liigaottelua. Liigaotteluiden lisäksi Koskipalo esiintyi hyvin yhteistyöseura Lahden Reippaan riveissä Kakkosessa. Kakkosessa laitapuolustaja pelasi 20 ottelua, joissa syntyi yksi maali. Nuorukainen itse on hyvillä mielin sopimuksestaan.

– Minulla on hyvä fiilis sopimuksesta ja se oli mukava saada kirjoitettua. Kakkosessa minulla oli hyvä kausi ja kehityin jokaisella osa-alueella. Reippaan joukkue oli hyvä, joten sain kehitettyä pallollisia ominaisuuksia eteenpäin. Liigapeleistä jäi myös hyvät fiilikset ja sain onnistumisia, Koskipalo aloittaa.

Nuorella Koskipalolla on selkeät tavoitteet myös ensi kaudeksi. Hänen katseensa on jo talven peleissä, joissa laitapuolustaja haluaa antaa paljon näyttöjä. Koskipalo myöntää, että ensi kaudelle jäi paljon nälkää.

– Liigapeleistä jäi positiivinen maku ja paljon nälkää ensi kauteen. Minun pitää antaa jo talvella hyvät näytöt, jotta minulla on mahdollisuus ottaa paikka avauksesta. Kauden mittaan pitää myös antaa näyttöjä, jotta mahdollisuus tulee ja pysyy, Koskipalo summaa.

Hyppää hullujen tunteiden vuoristorataan ja hanki kausikortti tästä

FC Lahdella on tällä hetkellä 15 sopimuspelaajaa:
Daniel Koskipalo, Marius Könkkölä, Osku Maukonen, Loorents Hertsi, Lassi Järvenpää, Juho Pirttijoki, Anton Munukka, Akseli Puukko, Samuel Pasanen, Viljami Jokiranta, Vilho Huovila, Onni Hänninen, Pyry Lampinen, Eemeli Virta ja Altin Zeqiri.


Teksti: Tommi Leirilaakso Kuva: Aleksi Tikkala