Chinedu Geoffrey jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja nigerialaishyökkääjä, PlanMillin kummipelaajana toiminut Chinedu Geoffrey ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Kuluneella kaudella Geoffrey pelasi FC Lahden paidassa kaikissa 27 liigaottelussa tehden seitsemän maalia. Kookas hyökkääjä on 24-vuotias.

Viime kaudella FC Lahteen tullut nigerialainen väläytteli jo testipeleissä nopeuttaan ja Liigassa hän oli etenkin pallojen riistämisessä liigan huipputasoa. Liki kaksimetrinen Geoffrey jatkaa Lahdessa mielellään. Hän kertoo, että työ kohti seuraavaa kautta on alkanut. Geoffrey toivottaa kaikille lahtelaisille hyvää joulua.

– Terveisiä Lagosista. Nähdään tulevalla kaudella ja oikein hyvää joulua kaikille Lahdessa. Ja hyvää uutta vuotta, Geoffrey toivottaa auringon alta.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli on iloinen, että liigassa onnistunut pelaaja jatkaa Lahdessa. Hän uskoo, että Geoffreylla on vielä paljon enemmän annettavaa joukkueelle. Zenelin mukaan Geoffrey on tärkeä palanen joukkueen pelaamista myös seuraavalla kaudella.

– Aina on hienoa, että saamme pidettyä joukkueessamme seitsemän maalin miehen. Tulevalla kaudella hän tulee olemaan vielä nälkäisempi. Nyt hän on nähnyt Veikkausliigan tason ja tavat ja kulttuurin. Saamme hänen kauttaan konkretisoitua paikkoja, sillä hän on kentällä saavutettavissa. Uskon, että tästä tulee hyvä, Zeneli summaa.

FC Lahdella on nyt koossa tulevalle kaudelle 15 pelaajasopimusta. FC Lahden sopimuspelaajat ovat Antonio Reguero, Joona Tiainen, Anton Munukka, Lassi Järvenpää, Mikko Viitikko, Teemu Penninkangas, Daniel Koskipalo, Eemeli Virta, Matti Klinga, Arlind Sejdiu, Altin Zeqiri, Pyry Lampinen, Macoumba Kandji ja Loorents Hertsi.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Aleksi Tikkala