Berat Köse siirtyy Järvenpään Palloseuraan

FC Lahden keskikenttämies Berat Köse siirtyy lainalle Ykkösen Järvenpään Palloseuraan. Lainasopimus kestää kauden loppuun asti. Köse pelasi FC Lahden riveissä kolmessa liigaottelussa ja kolmessa Suomen Cupin ottelussa. Molemmissa kilpailuissa hän viimeisteli yhden osuman. Lisäksi hän pelasi yhteistyöseura Lahden Reippaan riveissä viisi Kakkosen ottelua osuen kuusi kertaa.

Nuorena pienistä loukkaantumisista kärsinyt Berat Köse nousi täksi kaudeksi FC Lahden edustusjoukkueeseen hyvän Kakkosessa vietetyn ehjän kauden jälkeen. Hän sai liigadebyyttinsä 22-vuotiaana tämän kauden toisessa ottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan, mutta ei onnistunut täysin vakiinnuttamaan paikkaansa FC Lahden miehistössä. Ensimmäinen liigamaali syntyi puolestaan heinäkuussa Seinäjoen Jalkapallokerhon verkkoon komealla puskulla. Nyt Köse lähtee hakemaan onnistumisia Järvenpään Palloseurasta erittäin motivoituneena.

– Hyvillä mielin lähden lainalle. Jos peilaa viime kautta, niin tämä on askel eteenpäin. Henkilökohtaisena tavoitteenani on aina tehdä mahdollisimman paljon tehoja ja tietenkin se kiinnostaa aina, että oma joukkueeni voittaa. Pääsen pelaamaan noususta ja olen erittäin hyvällä fiiliksellä tästä. Haluan pelata Ykkösessä paljon ja näyttää osaamistani ja tulla Veikkausliigaan takaisin vahvempana ja parempana pelaajana, Köse kertoo.

Köse oli mukana voittamassa FC Lahden A-nuorten kanssa Suomen mestaruutta kaudella 2018.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Pelikuva: Lauri Ilola