Arlind Sejdiu siirtyy FC Lahteen

Sejdiu debytoi Veikkausliigassa jo kauden 2019 alussa ja on pelannut yhteensä 26 liigaottelua, joissa on syntynyt kaksi osumaa. Tällä kaudella Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen kuulunut pelaaja on pelannut yhdeksän liigaottelua ja viidessä Suomen Cupin ottelussa. Lisäksi Sejdiu osui Hongan paidassa FC Lahden verkkoon kesäkuussa pelatussa harjoitusottelussa.

Sejdiu siirtyy Lahteen hyvillä mielin. Hän pitää Lahtea hyvänä seurana, joka kasvattaa pelaajia ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Sejdiu tuntee Lahden joukkueesta jo entuudestaan paljon pelaajia. Hän lupaa tuovansa Mastokaupunkiin paljon asennetta.

– Minulla on siirrosta loistavat fiilikset. Olen kuullut, että FC Lahti on hyvä seura. Tämä seura on nuorille pelaajille todella hyvä ja olen todella iloinen päästessäni tämän seuran mukaan. Tuon FC Lahteen paljon positiivista asennetta kentälle ja sen ulkopuolelle ja pelillisesti myös. Vahvuuteni kentällä on pallonhallinta ja pallon kanssa tekeminen. Lisäksi olen päättäväinen. Minulla on joukkueessa ennestään tuttuja pelaajia ja päävalmentaja Ilir Zeneli on myös entuudestaan tuttu. Loppukaudesta haluan auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon. Haluan antaa kaikkeni tälle joukkueelle, Sejdiu lupaa.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli pitää Sejdiuta tulevaisuuden pelaajana. Hän pitää siitä, että Sejdiu tuo joukkueeseen lisää kilpailua. Sejdiu tuo Lahteen Zenelin mukaan myös vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseen.

– Arlind on monipuolinen hyökkäyspäässä. Hän pystyy hyökkäämään suoraviivaisesti. Hän pystyy omalla luovuudellaan olemaan vaarallinen ja luomaan paikkoja itselleen ja joukkueelle. Sejdiu on myös hyvä haastamaan niin vauhdissa kuin paikallaankin. Hän on seuralle tulevaisuuden pelaaja ja hän tuo kilpailua ja uusia vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseemme, Zeneli kertoo.

Samalla Lassi Forss palaa lainalta MYPAsta takaisin FC Lahden riveihin loppukaudeksi. Forss edusti kouvolalaisseuraa kahdeksassa Ykkösen ottelussa. FC Lahti kiittää MYPAa ja kouvolalaisten päävalmentaja Ilkka Mäkelää Lassi Forssin arvokkaista minuuteista.