Anton Munukka jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja maalivahti Anton Munukka ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Maalivahti sai tällä kaudella liigadebyyttinsä ja pelasi yhteensä kuusi liigaottelua. Vasta 19-vuotias Munukka on FC Reippaan kasvatti ja hän nousi Lahden edustusjoukkueeseen kaudella 2021.

FC Lahden nuori maalivahti Anton Munukka jatkaa kehittymistään tutussa ympäristössä mielellään. Lahtelaiskasvattina Munukka pitää siitä, että joukkue kykeni uusimaan sarjapaikkansa. Hän kuitenkin korostaa, että ensi kaudella lahtelaisten täytyy tähdätä kuitenkin korkeammalle.

– Minulla on ihan hyvät fiilikset jatkosopimuksesta. On kiva jatkaa tutussa paikassa ja tutussa ympäristössä. Sain tällä kaudella liigadebyyttini ja se tuli kieltämättä vähän yllättäen. Se meni hyvin ja pääsin pelaamaan sen jälkeen muutaman muun pelin. Ne menivät mielestäni ihan ok. Joukkueen minimitavoite, eli sarjapaikka säilyi, mutta kyllähän paremmat sijat olisivat maistuneet. Ensi kauden tavoitteenani on päästä pelaamaan ja napata ykkösmaalivahdin paikka. Ja viedä FC Lahti eurokentille, Munukka kertoo.

FC Lahden kausikortit ovat myynnissä vielä tämän päivän Early Bird -hintaan 99 euroa. Toimisto palvelee urheilukeskuksessa kello 20 asti. Kausikortin voi myös ostaa FC Lahden verkkokaupasta tästä.

Teksti: Tommi Leirilaakso

Kuva: Juha Tamminen