Anouar El Moukhantir FC Lahteen

FC Lahti on tehnyt sopimuksen saksalaisen laitapelaajan Anouar El Moukhantirin kanssa. Sopimus on loppukauden mittainen. 25-vuotias El Moukhantir on itävaltalaisjoukkue Austria Wienin kasvatti.

El Moukhantir on jo Suomessa ja hän liittyi joukkueen harjoitusvahvuuteen perjantaina. Laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Saksan ja Marokon kaksoiskansalainen El Moukhantir on FC Lahden käytettävissä 18.8. pelattavassa kotiottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan. Molempijalkainen laituri tuo monipuolisuutta joukkueen hyökkäyspelaamiseen.

-Olen tekninen pelaaja ja pystyn rytmittämään peliä. Vahvuuteni ovat hyökkäyspelissä ja olen mielestäni hyvä syöttelijä. Yritän auttaa joukkuetta voittamaan. Minulle tämä on kuin aloittaisi uuden kauden ja odotan innolla, että pääsen pelaamaan.

Saksan Darmstadtissa syntynyt El Moukhantir on tähän asti tutustunut Lahteen lähinnä talviurheilun kautta.

-Kaikki tapahtui nopealla aikataululla. Sovimme asioista keskiviikkona ja jo torstaina lensin Suomeen. Tiesin Suomesta sen verran, että täällä on kauniit maisemat ja paljon järviä. Lahdesta tiesin mäkihyppyrit. Muuten kaikki on uutta minulle.

Teksti ja kuva: Lauri Ilola